Connect with us

Stiri externe

Ce spune Sophie Turner despre divorțul de Joe Jonas

După mai mulți ani de iubire, Joe Jonas și Sophie Turner au ajuns la despărțire în toamna anului trecut. Divorțul lor nu s-a produs nici pe departe discret, pe cale amiabilă, ci cu scandal. Iată ce spune actrița despre despărțirea de fostul soț.

Publicat

pe

Ce spune Sophie Turner despre divorțul de Joe Jonas

Joe Jonas și Sophie Turner au luat pe toată lumea prin surprindere în toamna lui 2023, cu anunțul divorțului. În ochii lumii, cei doi păreau că formează un cuplu perfect. Iată însă că, în realitate, lucurile stăteau cu totul altfel.

„Acelea au fost cele mai grele zile din viața mea. Am avut momente în care pur și simplu nu știam dacă voi putea trece peste”, a spus Sophie într-un interviu recent, despre perioada de după separare.

Actrița a vorbit și despre presiunea mediatică și despre cum își făcea griji că totul va avea un impact negativ asupra copiilor.

„Îmi sunam avocatul și îi spuneam că nu pot face asta. Simțeam că nu sunt suficient de puternică. Apoi, mi-am amintit că fac totul pentru copii și trebuie, de dragul lor, să îmi găsesc puterea”, a adăugat ea.

La acea vreme, actrița se afla la filmări în Marea Britanie. Cei doi copii erau în Statele Unite, alături de Joe Jonas. Avocații actriței susțineau că Jonas îi reține nejustificat pe minori în New York.

În prezent, cei doi au renunțat la procese. Foștii soți încearcă să se înțeleagă în privința custodiei micuțelor Willa (3 ani) și Delphine (1 an).

Sophie are deja o nouă relație cu aristocratul britanic Peregrine Pearson.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *