Connect with us

Stiri externe

Ce știm despre sezonul 5 din Stranger Things (Netflix)

Partea a doua din sezonul 4 Stranger Things a fost deja lansată, iar după ce au urmărit-o, milioanele de fani așteaptă acum cu sufletul la gură lansarea sezonului 5. Care va fi, de altfel, și ultimul. Iată ce știm până acum!

Publicat

pe

Ce știm despre sezonul 5 din Stranger Things (Netflix)

Partea a doua a sezonului 4 din Stranger Things este pe Netflix. Fanii au urmărit-o deja pe nerăsuflate. Acum, așteaptă cu nerăbdare lansarea sezonului 5. Acesta va fi, de altfel, și ultimul sezon al îndrăgitului serial.

„Sezonul 4 nu va reprezenta finalul pentru Stranger Things. Noi știm deja exact care este finalul și când se va întâmpla acesta. Pandemia ne-a oferit timpul necesar pentru a privi în viitor. Pentru a ne da seama ce este mai bine pentru show. Astfel, am realizat cât trebuie să dureze această poveste”, declarau în urmă cu ceva timp creatorii serialului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de David Harbour (@dkharbour)

David Harbour spune că Hopper va apărea în sezonul 5

„Sunt multe de dezvăluit în jurul complexității poveștii lui Hopper, care este foarte bogată și sunt foarte încântat să vedeți ce urmează”, a declarat el.

Millie Bobby Brown vrea ca Eleven să aibă un final reușit

„Mereu îi întreb pe frații Duffer: „S-ar putea să nu zâmbească măcar într-o dublă?” Mi-ar plăcea ca povestea ei să aibă un final bun. Am atât de multă încredere în frații Duffer, încât sunt sigură că va fi ceva frumos indiferent de situație”, a declarat Millie Bobby Brown.

În mod special, actrița are speranțe mari cu privire la relația dintre Eleven și Mike. De asemenea, cu privire la puterile extraordinare pe care le poseda. Și pe care speră că le va recăpăta.

Sezonul 5 va fi ultimul din Stranger Things

Sezonul 5 va fi ultimul, dar ne putem aștepta pe viitor la un spinoff sau sequel.

„Există încă multe alte povești interesante de spus în lumea Stranger Things. Noi mistere, noi aventuri, noi eroi neașteptați”, se arăta în comunicatul de presă ce anunța sezonul 5 și finalul seriei.

Se pare că filmările pentru ultimul sezon nu au început încă. De aceea, milioanele de fani vor mai avea ceva de așteptat până să afle care va fi finalul.

Sezonul 5, un posibil salt în timp

Frații Duffer au declarat că știu exact care va fi povestea următorului sezon. Nu au stabilit încă data începerii filmărilor. Totuși, au dat de înțeles că e posibil să asistăm la un salt al personajelor în timp. Motivul? Diferența dintre vârstele reale ale actorilor și cele ale personajelor devine din ce în ce mai evidentă.

Vecna, personajul negativ principal în sezonul 5

În sezonul 4 facem cunoștință cu Vecna. Un personaj negativ ce pare imbatabil. Se pare că tot cu el vom avea de-a face și în ultimul sezon al show-ului.

10 seriale pe care să le urmărești dacă îți place Stranger Things