Connect with us

Stiri externe

Ce telefon mobil avea Regina Elisabeta a II-a

Chiar la începutul acestei săptămâni, Gyles Brandreth a lansat cartea „Elizabeth: An Intimate Portrait”, o biografie specială a Reginei Elisabeta a II-a care vorbește despre viața ei remarcabilă și anii de domnie dintr-o perspectivă cu totul nouă. Iată ce telefon mobil avea Regina Elisabeta și pentru ce obișnuia să îl folosească.

Publicat

pe

Ce telefon mobil avea Regina Elisabeta a II-a

Conform noului volum biografic, „Elizabeth: An Intimate Portrait”, Regina Elisabeta a II-a avea propriul telefon mobil. Îl folosea pentru a trimite mesaje. Chiar nepoții ei au fost cei care o învățaseră cum să îl folosească. Aplicațiile de diverse feluri nu îi erau însă pe plac.

„Regina Elisabeta a II-a a înțeles cum poate trimite mesaje, dar a fost învinsă de aplicații. Suverana nu le permitea nepoților să-și aducă dispozitivele la masă sub nicio circumstanță”, scrie autorul în paginile cărții.

Se pare că telefonul era făcut astfel încât să nu poată fi piratat. Este vorba despre „un Samsung dotat cu criptare anti-hackeri de către MI6”. Regina avea angajat un asistent personal care se asigura că telefonul este întotdeauna încărcat. Singurii cu care ea ar fi luat legătura prin telefon ar fi fost fiica ei, Prințesa Anne, și managerul ei de curse, John Warren.

Advertisement