Connect with us

Style Judgement

Ce ținută vestimentară a purtat Carmen Iohannis pentru vizita din Abu Dhabi

După vizita oficială din Japonia, Klaus Iohannis și Prima Doamnă a României se află acum într-o vizită în Emiratele Arabe Unite, unde se vor întâlni cu Șeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan. Iată ce ținută vestimentară a purtat Carmen Iohannis pentru vizita din Abu Dhabi!

Publicat

pe

Ce ținută vestimentară a purtat Carmen Iohannis pentru vizita din Abu Dhabi

Klaus și Carmen Iohannis vizitează în această perioadă Emiratele Arabe Unite, la invitația Șeicului Mohamed bin Zayed Al-Nahyan. Cei doi sunt însoțiți și de câțiva membri ai Guvernului, precum Virgil Popescu (Ministrul Energiei), Sebastian Burduja (Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării) și Ligia Deca (Ministrul Educației).

Scopul vizitei este purtarea discuțiilor pe teme politice, printre care îmbunătățirea relațiilor economice, energetice, agricole și IT&C dintre România și UAE. Aceasta este, de altfel, prima vizită a unui conducător român în Emirate în ultimii 20 de ani.

Vizita oficială a început sâmbătă, când Președintele și Prima Doamnă au vizitat două simboluri ale Emiratelor: Monumentul Martirilor și Marea Moschee din Abu Dhabi.

Monumentul Martirilor se numește Wahat Al Karama și este amplasat în Parcul Memorial din Abu Dhabi. Acesta a fost construit în memoria eroilor ce au pierit în lupta pentru edificarea Emiratelor Arabe Unite.

Marea Moschee din Abu Dhabi a fost construită în perioada 1994 – 2007. Edificiul este cunoscut și sub numele de Marea Moschee Sheikh Zayed Al Nahyan.

Cu ocazia acestei vizite, Carmen Iohannis a purtat o rochie albastră la care a asortat o eșarfă în aceeași nuanță, dar și ochelari de soare. Conform Libertatea, eșarfa poartă semnătura designerului Andreea Tincu, iar prețul ei este de 480 de lei. Rochia, în schimb, aparține unui alt designer.