Connect with us

Stiri externe

Ce titlu va avea Kate Middleton după moartea Reginei Marii Britanii

Cu siguranță lucrurile se vor schimba în Familia Regală în momentul în care Regina Elisabeta nu va mai fi. Pe tron va veni un succesor al celui mai longeviv monarh din istorie, cel mai probabil Prințul Charles. De asemenea, și titlurile pe care le poartă acum membrii Familiei Regale vor fi altele. Iată ce titlu va avea Kate Middleton după moartea Reginei Marii Britanii.

Publicat

pe

Ce titlu va avea Kate Middleton după moartea Reginei Marii Britanii

Kate Middleton ar putea fi noua Prințesă de Wales, titlu pe care l-a purtat cândva regretata Lady Diana. Asta bineînțeles, atunci când Regina Elisabeta a Marii Britanii nu va mai fi.

Se pare că actuala soție a Prințului Charles, Camilla Parker, nu și-a dorit vreodată acest titlu. Nu l-a preluat din respect pentru poporul britanic, dar și pentru copiii regretatei Lady Di, Prințul William și Prințul Harry.

Atunci când Prințul Charles va deveni Rege, fiul său cel mare va primi titlul pe care acesta îl deține în prezent. Mai exact, Prințul William va deveni Prinț de Wales. La rândul ei soția lui, Ducesa de Cambridge, va deveni Prințesă de Wales. De altfel, prima care va purta acest titlu după trecerea în neființă a Prințesei Diana.

Acordarea acestui titlu poate fi făcută exclusiv de către monarh. Toată lumea este însă sigură că, atunci când va urca pe tron, Prințul Charles i-l va acorda fiului său cel mare.

Monarhia Marii Britanii va supraviețui doar cu Kate Middleton. Cine spune asta!