Connect with us

ADPM Beauty

Ce tratament de lifting nechirurgical face Ileana Badiu la Silhouette pentru intinerire imediata

Ileana Badiu este una din cele mai admirate vedete si femei de afaceri din Romania. Alegerile ei de zi cu zi reprezinta o sursa de inspiratie pentru multe din doamnele care o urmaresc pe retelele de socializare, iar secretele sale de infrumusetare reprezinta unele din cele mai dorite informatii.

Publicat

pe

Ce tratament de lifting nechirurgical face Ileana Badiu la Silhouette pentru intinerire imediata

Ileana Badiu a declarat in mai multe randuri ca, in special dupa varsta de 40 de ani, ingrijirea profesionala a tenului este mai mult decat indicata, pielea avand in aceasta perioada nevoie de o atentie deosebita in special pentru ca se instaleaza laxitatea cutanata, odata cu inaintarea in varsta.

Vedeta a postat pe pagina sa de socializare mai multe inregistrari video din timpul unei proceduri nechirurgicale ce are scopul de a face lifting facial cu efect de peste un an de zile. Este vorba de Ultraformer 3, o tehnologie de ultima generatie pe baza de ultrasunete micro si macrofocalizate, pe care o urmeaza la Centrele Silhouette din Bucuresti.

„Ma intreba de curand o doamna de 48 de ani ce putem face ca sa nu ne cada fata. Unul din lucruri este o procedura ce se numeste Ultraformer 3, pe care eu o fac la Silhouette. O data la sase luni e ideal sa fie facuta, pe zona mandibulara. Este unul din cele mai eficiente tratamente faciale. Are rezultate incredibile pentru ca e stimulator de colagen si elastina”, a spus Ileana Badiu in postarile facute.

Specialistii spun ca Ultraformer tine locul liftingului chirurgical, fiind total neinvaziva. Dar avand rezultate ce dureaza chiar mai bine de un an. Ultraformer contureaza linia mandibulei, pometii, tenul devenind mai ferm, la fel si pielea de la nivelul gatului sau de sub barbie. Ofera lifting nechirurgical si pentru zona din jurul ochilor (periorbitala) si poate modela conturul si volumul facial. Procedura dureaza intre 20 si 30 de minute, se realizeaza cu crema anestezica si nu necesita perioada de recuperare.

Advertisement

ULTRAFORMER 3 foloseate energie focusata de inalta intensitate pe baza de ultrasunete ce patrunde in zona vizata. Astfel, se creeaza puncte de coagulare si se stimuleaza crearea de colagen nou in tesut. Oferindu-ne astfel rezultate impresionante de lifting facial, reducere a ridurilor, fermitate si remodelare corporala. Colagenul si elastina sunt de natura endogena, produse de propriul corp. Motiv pentru care rezultatele persista foarte de mult.

ULTRAFORMER 3 a devenit inclusiv tehnologia nechirurgicala preferata de vedete indragite din Romania. Anca Serea, Carmen Bruma, Catalin Botezatu, Albertina Ionescu, Adina Halas au urmat la Centrele Silhouette din Bucuresti procedura care a oferit rezultatele estetice dorite, intr-un mod complet natural, neinvaziv.

ULTRAFORMER 3 poate fi aplicat pe zone precum frunte, sprancene, pometi, maxilar inferior, in cazul barbiei duble, pe faldurile nazolabiale, gat, mijloc, axila, abdomen, coapse.

ULTRAFORMER 3 este disponibil in centrele si saloanele partenere Top Line. Inclusiv Centrele Silhouette din Bucuresti (www.silhouette.ro).

Silhouette lanseaza cardul cu care poti avea tratamente faciale si corporale cu doar 349 de lei pe luna

Advertisement