Connect with us

Stiri Interne

Ce va difuza Kanal D de Revelion

În noaptea dintre ani, Kanal D le va oferi telespectatorilor umor, distracție, muzică și numeroși invitați de seamă. Postul de televiziune a pregătit 2 programe speciale pentru ultima noapte din an. Iată ce va difuza Kanal D de Revelion!

Publicat

pe

Ce va difuza Kanal D de Revelion

La trecerea dintre ani, în noaptea de Revelion, Kanal D va transmite programe speciale de divertisment. Este vorba despre două programe speciale care îi vor ajuta pe telespectatori să intre cu bună dispoziție în noul an.

Mai întâi, de la ora 20:00, va fi difuzată emisiunea „Gala Premiilor Eroii Comediei 2021”. Apoi, de la 21:30, „Roata Distracției” îi va conduce pe români, în hohote de ras, în 2022.

Vineri, 31 Decembrie, începând cu ora 20:00, Kanal D ne invită la „Gala Premiilor Eroii Comediei 2021”. Un program special de comedie. Toni Grecu și Irina Ștefan vor fi gazdele acestei gale. Ei vor premia cele mai importante, interesante, controversate, viralizate și comice întâmplări petrecute în 2021.

Într-un cadru festiv, vor fi oferite 10 premii inedite care vor reprezenta tot atâtea motive de râs sănătos. Telespectatorii își vor aminti de prințul austriac care l-a vânat pe ursul Arthur, dar și de polițistul din Botoșani care a dus un cetățean cu mașina poliției, la o bancă, să scoată bani pentru a-i da șpagă. Nu va lipsi nici preotul care îi anunță pe enoriași că dacă se vaccinează le vor crește solzi pe spate.

Printre cei care vor intra în pielea acestor personaje, amintim Diana Dumitrescu, Lucian Ghimisi, Ovidiu Niculescu, Dragoș Mușat, Andreea Doinea, Ramona Hanganu, 1 Q Sapro și Dragoș Ureche.

Advertisement

În noaptea dintre ani, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi învârt „Roata Distracției” ca să le poarte Noroc românilor în 2022!

La cumpăna dintre ani, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi pregătesc o seară de neuitat pentru ca 2022 să le aducă tuturor noroc și prosperitate!

Invitați aleși pe sprânceană, umor din belșug, muzică bună și surprize uriașe. Toate acestea îi așteaptă pe telespectatori în noaptea de Revelion, la „Roata Distracției”, de la ora 21:30!

Alex Velea, Armin Nicoară, Andreea Antonescu, Georgiana Lobonț, Pepe, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Anda Adam și actorii Romică Țociu și Cornel Palade sunt doar câteva dintre vedetele care vor încinge atmosfera petrecerii <Nostalgia> din noaptea de Revelion, fredonând hituri celebre ale anilor ’90.

Pro TV face program de Revelion, după mulți ani în care a difuzat doar filme

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de Kanal D Romania (@kanaldromania)

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *