Connect with us

Stiri Interne

Ce va face Florin Călinescu la Prima TV

În vara acestui an, Florin Călinescu a anunțat faptul că renunță la colaborarea cu Pro TV și că pregătește noi proiecte. Iată că omul de televiziune s-a mutat la Prima TV, unde va avea o nouă emisiune.

Publicat

pe

Ce va face Florin Călinescu la Prima TV

În urmă cu mai bine de 2 luni, Florin Călinescu a anunțat pe rețelele de socializare faptul că pleacă de la Pro TV. Asta în condițiile în care, alături de Andreea Esca, celebrul actor era una dintre cele mai vechi vedete ale postului tv. Florin Călinescu se alăturase echipei Pro TV în decembrie 1995, la momentul inaugurării.

Zilele trecute, a fost dezvăluit public faptul că acesta a semnat un contract cu Prima TV. Post de televiziune la care va avea o emisiune începând cu luna octombrie.

„Începând cu 19 octombrie, o să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieţii sunt şi cu flux şi cu reflux”, a declarat el, conform Pagina De Media, pe scena evenimentului la care Prima TV şi-a anunţat şi grila de toamnă.

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Florin Calinescu (@f.calinescu)

„Este un grup românesc şi liber. Lucru foarte important. Conţinutul va fi dedicat celor care mai trăiesc în ţara asta, dar şi celor plecaţi peste hotare. O să pregătim o tranziţie, nu prea îmi dau seama cât de lină sau cât de grăbită, acolo unde se va muta totul, în curând, pe internet”, a mai adăugat Florin Călinescu.

Ce face Florin Călinescu după plecarea de la Pro TV

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *