Connect with us

Stiri Interne

Ce va face Iulia Vantur la noul “Dansez pentru tine”

Pe 19 aprilie, de la ora 20:30, “Minunea dansului” se implineste la ProTV. Mihai si Elwira Petre, gazdele show-ului, vor introduce in scena vedete una si una ce vor ajuta in pasi de dans copii pentru care Sarbatorile Pascale nu au putut fi niciodata un motiv de veselie. Pe langa cele patru perechi din concurs pe ringul de dans vor urca sambata seara si Iulia Vantur si Victor Slav alaturi de Bianca Dragusanu.

Publicat

pe

iulia-vantur-dansez1

Desi i-a obisnuit pe telespectatori cu tot felul de coregrafii, Iulia Vantur a pregatit ceva cu totul special pentru show-ul “Minunea Dansului”, difuzat de Pro Tv in Sambata Mare.

“Vica este cea care se ocupa de coregrafia mea si am toata convingerea ca va fi ceva deosebit. Vica are o sensibilitate aparte care se regaseste in tot ceea ce ea pune in scena, asa ca va fi o adevarata minune a dansului”, a declarat vedeta.

In aceeasi seara, Vica Blochina va dansa impreuna cu fiul ei Edan, Jean de la Craiova face pereche cu fiica sa, Sabrina, iar Giani Kirita a invitat-o la dans pe fiica lui Roxana. In aceasta competitie vine pentru prima oara in calitate de concurent si Mihaela Radulescu, ce va dansa alaturi de Bogdan Boanta.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *