Connect with us

Stiri Interne

Ce va face Jojo dupa ce a ramas fara cele doua job-uri de la Antena 1

Catalina Grama, alias Jojo, a ramas, intr-o singura saptamana fara cele doua show-uri de la Antena 1 in care era implicata, Serviciul Roman de Comedie si Danseaza printre Stele. Iata ce va face actrita pusa acum pe liber.

Publicat

pe

jojo-danseaza-printre-stele

Antena 1 a decis ca, din motive de costuri mari si rating scazut, sa scoata din grila Serviciul Roman de Comedie si Danseaza printre Stele. Din ambele productii Catalina Grama, alias Jojo, isi castiga salariul. Acum, pusa pe liber, este nevoita sa isi gaseasca sursa de venit din alte activitati.

catalina-grama-danseaza-juriu

„Voi avea la inceputul anului un film de lungmetraj in care am fost distribuita alaturi de alte patru personaje foarte cunoscute si o comedie cu accente realiste la Teatrul Godot, unde va invit cu drag. Ma voi dedica in continuare blogului meu, pentru ca imi place foarte muklt sa scriu si nu stiam asta despre mine si ma gandesc foarte serios sa-mi public poeziile. Toate acestea probabil se vor intampla din 2015, acum probabil ca vom avea o mica vacanta”, a spus Jojo la Adevarul live.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *