Connect with us

Stiri Interne

Ce va face Monica Bîrlădeanu la Antena 1 după ce a plecat de la Pro TV

După Florin Călinescu și Cove, iată că și Monica Bîrlădeanu a părăsit postul de televiziune Pro TV, unde în trecut a fost implicată în proiecte precum Ferma Vedetelor sau serialul Vlad. De ce a luat această decizie și ce va face la Antena 1?

Publicat

pe

Ce va face Monica Bîrlădeanu la Antena 1 după ce a plecat de la Pro TV

Vreme de mai mulți ani, Monica Bîrlădeanu a colaborat cu Pro TV. A fost implicată în proiecte importante ale postului de televiziune. A prezentat un sezon din Ferma Vedetelor și a jucat în serialul Vlad. Odată cu încheierea serialului, aceasta a luat hotărârea să facă o schimbare. Așadar, a plecat de la Pro TV la Antena 1. Plecare pe care ea însăși a anunțat-o printr-o postare pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de monica birladeanu (@monicabarladeanu)

Chiar weekend-ul trecut, Monica a fost văzută la Antena 1, ca jurat invitat în cadrul show-ului iUmor. Acum, urmează noi proiecte despre care actrița a vorbit într-un interviu pentru Click.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de monica birladeanu (@monicabarladeanu)

„M-am mutat în trustul Antena Group, la postul Antena 1, unde urmează să filmez un show unde voi fi eu “titulară”. Însă între timp am fost invitată să jurizez alături de Delia, Mihai şi Cheloo o ediţie de iUmor. Lucru care mi s-a părut absolut fabulos. E un show pe care îl urmăresc de ani buni. La PRO TV am lucrat cu mulţi oameni minunaţi cărora am ţinut să le mulţumesc public”, a declarat Monica.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *