Connect with us

Stiri Interne

Ce va face Stefan Banica dupa „Dansez pentru tine”

Dupa ce au aparut o multime de zvonuri in presa autohtona conform carora Stefan Banica Jr. ar fi incheiat colaborarea cu Pro Tv si nu ar mai urma sa prezinte emisiunea „Dansez pentru tine”, speculandu-se chiar ca rolul de prezentator ar putea fi preluat de Victor Slav, se pare ca Banica ar fi primit deja propuneri din partea altor televiziuni.

Publicat

pe

stefan-banica1

Desi inca nu s-a anuntat foarte clar ce se va intampla, din aceasta toamna, cu emisiunea „Dansez pentru tine”, zvonurile care circula prin presa spun ca fie aceasta nu va mai fi realizata, fie nu va mai fi prezentata de Stefan Banica Jr., iar asta din pricina faptului ca Pro Tv nu ar mai putea sustine financiar aceasta colaborare.

Se pare insa ca Stefan Banica ar fi batut deja palma cu alte doua televiziuni. Nu insa pentru proiecte de lunga durata, ci pentru colaborari scurte. Mai exact, conform ziarului Click!, artistul ar fi filmat deja pentru un episod al serialului „Fetele lui dom’ profesor”, difuzat de Kanal D, si ar fi acceptat o propunere venita din partea TVR, aceea de a aparea in editia speciala de Paste a emisiunii „O data-n viata”.

Tot aceeasi publicatie anunta si faptul ca Banica ar fi primit din partea TVR propunerea de a prezenta o emisiune incepand cu luna mai, dar s-ar afla inca la stadiul de negocieri.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *