Connect with us

Stiri externe

Ce va fi în sezonul 3 al serialului Emily în Paris

După ce sezonul al doilea a fost lansat în iarna anului trecut, iar producția a fost reînnoită cu încă două sezoane, fanii așteaptă acum să redescopere aventurile simpaticei Emily. Ce va fi în sezonul 3 al serialului Emily în Paris?

Publicat

pe

Ce va fi în sezonul 3 al serialului Emily în Paris

Emily in Paris revine! Chiar la începutul acestui an, Netflix a reînnoit îndrăgitul serial cu încă două sezoane. Mai exact, este cert că vor exista sezoanele 3 și 4.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lily Collins (@lilyjcollins)

Advertisement

Emily in Paris urmărește personajul omonim interpretat de Lily Collins. O tânără ambițioasă, director de marketing la Chicago, care primește jobul de vis în romanticul Paris.

Ce se va întâmpla așadar în sezonul 3 al serialului Emily in Paris?

Primele imagini de la filmările celui mai nou sezon au fost deja făcute publice de Netflix.

Producătorul Darren Star spune că alegerea lui Emily îi va face pe unii oameni nefericiți. Asta după ce, la finalul sezonului 2, aceasta a fost pusă să aleagă. Pleacă înapoi la Chicago unde va fi promovată? Sau rămâne la Paris și lucrează pentru noua agenție de publicitate a lui Sylvie? Rămâne de văzut!

Ajunge Emily la Londra? Dacă decide să aibă o relație la distanță cu arătosul Alfie, este posibil ca sezonul 3 să o poarte pe aceasta și în capitala Marii Britanii.

Moda reprezintă unul dintre elementele esențiale din acest serial. Designerul Marylin Fitoussi a declarat că și-ar dori ca, în noul sezon, să readucă în atenția publicului unele ținute memorabile afișate deja în sezoanele anterioare. Bineînțeles, reinventate.

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Netflix US (@netflix)

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *