Connect with us

ADPM Business

Ce vedete au afaceri cu cluburi si hoteluri pe litoral

Mai multe vedete au intrat in afaceri manageriind cluburi si hoteluri pe litoral. Prin urmare, veniturile lor se rotunjesc in fiecare vara odata ce turistii vin sa cheltuie bani pe cazare si distractie.

Publicat

pe

catalin-botezatu-le-gaga

Mai multe cluburi si hoteluri de pe litoral sunt detinute sau manageriate de vedete cunoscute din showbiz. Nu stim cat de mare a fost investitia si cat de profitabile sunt afacerile, insa, in cazul in care lucrurile merg struna, acestia isi rotunjesc in fiecare vara odata ce turistii vin sa cheltuie bani pe cazare si distractie.

le-gaga-mamaia

Catalin Botezatu a manageriat pana acum, clubul Bamboo din Mamaia, iar de ceva vreme Le Gaga, un club de fite cu plaja si piscina. Acolo isi petrece aproape intreaga vara organizand evenimente si prezentari de moda.

iaki-hagi

Gica Hagi detine hotelul Iaki, unde este cazat, de altfel, si Catalin Botezatu. De ceva vreme la Iaki au loc evenimente la care sunt invitate vedete internationale, de ieri si de azi, cum este in prezent cazul actorului din filmul anilor 80, „Laguna Albastra”, Christopher Atkins.

caelia-bobby-paunescu

caelia-beach

Fotbalistul Ciprian Marica si producatorul de cinema Bobby Paunescu au lansat impreuna un ansamblu rezidential in Mamaia, Caelia, unde sunt apartamente de vanzare (de aproape jumatate de milion de euro fiecare), sau de inchiriere in regim hotelier (139 euro/noapte). In fata cladirii se afla o plaja privata.

mazare-cabo

cabo=beach

Radu Mazare Jr, fiul primarului Constantei, este trecut in acte, alaturi de mama lui, Ianina Petcu, ca administrator al plajei Cabo din nordul statiunii Mamaia.

Advertisement

europa-eforie

George Copos detine de mai bine de un deceniu hotelul Europa din Eforie Nord, renumit pentru centrul spa.

ego-mamaia

Unul din cluburile din Mamaia, Ego, este detinut de Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali.

luv-mamaia-1

luv-mamaia

Tania Budi, la randul ei, a investit, alaturi de fratele ei, Ionut, pe litoral. Au avut pana acum cativa ani clubul Crush, apoi Jezoo, pentru ca acum sa se ocupe de Luv.

Sursa: Libertatea

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *