Connect with us

Stiri externe

Ce vedete au fost surprise furisandu-se in parcuri, incalcand regulie carantinei!

Izolarea la domiciliu pare sa duca pe toata lumea la capatul puterilor, pana si pe marile vedete de la Hollywood. Iata care celebritati au fost surprise furisandu-se in parcuri, incalcand astfel regulie carantinei!

Publicat

pe

Ce vedete au fost surprise furisandu-se in parcuri, incalcand regulie carantinei!

Sa stai izolat la domiciliu fara sa poti iesi din casa pentru a te bucura de primavara nu este usor. Par sa o confirme chiar si unele vedete de la Hollywood, care au fost surprise furisandu-se in parcuri, incalcand regulie carantinei!

Spre exemplu, Andie MacDowell. Vineri, celebra actrita a fost surprinsa tarandu-se pe sub gardul unui parc inchis. Era insotita de fiicele sale, Rainey (30 de ani) si Margaret Wualley (25 de ani), dar si de cainele familiei.

Dupa o plimbare interzisa in parc, Andie MacDowell s-a uitat in jur sa vada daca o observa cineva. Cand a vazut ca zona e libera, s-a tarat pe sub gard afara din parc.

Actrita si fiicele sale au ignorat anunturile de la intrarea in parc conform carora acesta este inchis pana pe data de 30 aprilie.

Advertisement

Nici Tom Brady pare sa nu fie dispus sa respecte regulile de carantina. Acesta a fost surprins facand sport intr-un parc inchis.

Se pare ca a fost surprins de autoritati, insa nu i s-a dat amenda, ci s-a ales doar cu o atentionare. Mai exact, i s-a cerut sa paraseasca parcul si sa nu revina pana la redeschiderea oficiala a acestuia.

Andie MacDowell si fiica ei, Rainey, superbe in rochii Pronovias in vila lui Frank Sinatra

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *