Connect with us

Evenimente

Ce vedete au participat la premiera filmului Teambuilding

Serile trecute, la un cinematograf din București, a avut loc premiera oficială a a filmului românesc de comedie Teambuilding, regizat de Matei Dima (BroMania), Alex Coteț și Cosmin Nedelcu (Micutzu). Iată ce vedete au participat la premieră!

Publicat

pe

Ce vedete au participat la premiera filmului Teambuilding

Teambuilding este cel mai nou film românesc de comedie. Producția este regizată de Matei Dima (BroMania), Alex Coteț și Cosmin Nedelcu (Micutzu). Premiera oficială Teambuilding a avut loc luni seară la un cinematograf din București. Pe lângă actorii din distribuție, la eveniment au luat parte numeroase vedete autohtone. Din 30 septembrie, filmul intră în cinematografe și poate fi urmărit de publicul larg.

Despre ce e filmul?

„Emil (Matei Dima) lucrează prea mult. Asta îi reproșează superiorii săi din corporația PLM Global. Astfel, pentru a-i mai tempera energia, domnul Oprea (Șerban Pavlu) îl promovează “pe orizontală” și îl face team-leader în departamentul de call center. Ingrații corporației, unde liderul neoficial este morocănosul Horia (Micutzu). Emil nici nu apucă bine să se integreze, că domnul Oprea vine cu o nouă propunere. Să restructureze tot departamentul de call center și să-i înlocuiască cu inteligență artificială.

Emil îi propune un pariu. Dacă îi aduce Cupa Veseliei, cupa din teambuildingul anual care nu a fost niciodată câștigată de bucureșteni, veșnic victorioși fiind ardelenii, Oprea va păstra departamentul. Dacă nu, îi dă afară pe toți.

Astfel, Emil, împreună cu colegii săi, Lorena (Anca Dinicu), Horia (Micutzu), Onel (Nicu Banea), Dorina (Anca Munteanu) și Șerbănel (Vlad Ianuș), pleacă la munte în primul lor teambuilding. Acolo se vor bate pentru Cupa Veseliei cu echipele PLM Global din Ardeal, Moldova și Oltenia. Dacă la birou se comportau decent, în teambuilding este dezlănțuire maximă, iar Emil nu reușește să-i țină în frâu pe colegii săi “scăpați de acasă”. Oare cine va lua cupa anul acesta?”, stă scris în sinopsisul filmului.

Advertisement

Ce vedete au participat la premieră

Anca Dinicu și Matei Dima (BroMania)

Horia Brenciu

Monica Odagiu și Andra Mirona Axentoi

Mugur Mihăescu

Dorian Popa

Advertisement

Pavel Bartoș

Micutzu

Inna

Cătălin Măruță și Andra

Selly și Smaranda Stirbu

Advertisement

Elena Chiriac

WRS

Foto: Instagram

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Filmul Teambuilding (@teambuilding.filmul)

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cineplexx Baneasa (@cineplexxbaneasa)

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *