Connect with us

Stiri Interne

Ce vedete din România au făcut nuntă în 2023

Pe parcursul acestui an, o mulțime de vedete autohtone au ajuns în fața altarului sau a ofițerului de stare civilă. Iată în continuare ce vedete din România au făcut nuntă în 2023!

Publicat

pe

Ce vedete din România au făcut nuntă în 2023

Presa autohtonă a avut o mulțime de subiecte anul acesta. Ce puțin în ceea ce privește nunțile de vedete. Mai multe cupluri celebre sin showbiz și-au unit anul acesta destinele, fie la vedere, fie în secret. Un lucru este cert: nu au scăpat de atenția mass-media.

Vă invităm în continuare la o retrospectivă a nunților de vedete ce au avut loc pe parcursul acestui an.

Jojo și Paul Ipate

Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit la începutul lunii, în Italia, după nouă ani de relație. Cununia civilă a avut loc în regiunea italiană Puglia, într-un decor de poveste.

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică

Fosta gimnastă Sandra Izbașa, dublă campioană olimpică, s-a căsătorit cu Răzvan, nepotul lui Ștefan Bănică. Cei doi au făcut vara aceasta o nuntă ca în povești la doi ani distanță de cununia civilă.

Gabriela și Dani Oțil

La doi ani după ce au făcut cununia civilă în secret, Gabriela și Dani Oțil au făcut o nuntă de poveste. Cei doi s-au cununat religios, iar apoi au sărbătorit alături de apropiați printr-o petrecere de pomină. Alături în ziua cea mare le-a fost și fiul lor, Tiago, cavaler de onoare.

Ilinca Obădescu și Mihai Gruia

După cererea în căsătorie petrecută de Revelion, iată că a venit și momentul ca Ilinca Obădescu și Mihai Gruia să își unească destinele. Cei doi au făcut mai întâi cununia civilă, iar a doua zi nunta, eveniment la care le-au fost alături toți cei dragi.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu

La mai bine de un an după cununia civilă care a avut loc în iunie 2022, Cătălina Ponor s-a căsătorit religios luna trecută cu Bogdan Jianu. În cadrul aceleiași petreceri, cei doi au sărbătorit și botezul fiului lor, Vlăduț.

Cristina Spătar și Vicky Mocanu

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristina Spatar (@cristina.spatar)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristina Spatar (@cristina.spatar)

Cristina Spătar, artista cunoscută la începutul anilor 2000 ca Regina muzicii R&B în România, s-a cununat religios la biserica „Buna Vestire” din Râmnicu Vâlcea, cu milionarul Vicky Mocanu. Petrecerea a avut loc într-o locație decorată cu 3000 de cale și 900 de hortensii. La eveniment au participat peste 500 de invitați.

Smiley și Gina Pistol

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Nunta lui Smiley și Gina Pistol s-a desfășurat în primăvară la un local exclusivist din Snagov. A fost o petrecere de zile mari la care au luat parte peste trei sute de invitați.