Connect with us

ADPM Health

Cea mai cerută operație estetică de către bărbații din România

Medicul chirurg estetician Iancu Morad mărturisește că, din totalitatea pacienților săi care apelează la intervenția de blefarosplastie, aproape 50% sunt bărbați, în general trecuți de 40 de ani.

Publicat

pe

Îngrijirea aspectului estetic nu mai este de mult timp un subiect tabu pentru bărbați. În ultimi ani, din ce în ce mai mulți pacienți de sex masculin trec pragul clinicilor estetice din România.

Dacă la început aceștia se limitau la mici injecții cu botox pentru a estompa ridurile, în prezent, cea mai cerută intervenție estetică este cea de blefaroplastie, prin care se elimină excesul de piele de la nivelul pleoapelor.

Medicul chirurg estetician Iancu Morad mărturisește că, din totalitatea pacienților săi care apelează la această intervenție, aproape 50% sunt bărbați, în general trecuți de 40 de ani.

”Excesul de piele de la nivelul pleoapelor este cauzat de diverși factori, de la înaintarea în vârstă, moștenire genetică, un stil de viață nesănătos sau lipsa prelungită a odihnei. Căpătăm astfel un aspect îmbătrânit, trist, ne pierdem din prospețimea privirii, iar acest lucru este deosebit de neplăcut pentru oricine. În plus, pielea căzută de la colțul ochilor poate îngreuna și chiar bloca privirea periferică. Deci nu vorbim aici doar de rațiuni estetice. Bărbații sunt predispuși să se confrunte cu așa ceva, în special pentru că nu au în obișnuință să își îngrijească atent pielea sensibilă din jurul ochilor cu produse cosmetice special destinate acestei zone. Ei conștientizează problema cu care se confruntă, însă, până în anii trecuți, mulți dintre ei nu au avut curaj să facă ceva concret pentru acest lucru. Abia după ce au văzut rezultatele blefaroplastiei la femei și apoi, încet-încet, la alți bărbați care au ajuns la clinica noastră, au început să prindă curaj. Astfel se face că, în prezent, blefaroplastia a ajuns cea mai cerută intervenție estetică în rândul bărbaților”, explică medicul chirurg estetician Iancu Morad (Luxury Aesthetics).

Cum ajută blefaroplastia pacienții de sex masculin

Advertisement

Blefaroplastia este o procedură estetică ce implică îndepărtarea excesului de piele și grăsime de pe pleoape și de deasupra ochilor. Printre efectele pozitive, enumerăm:

  1. Reduce semnele de îmbătrânire

Una dintre cele mai comune preocupări pe care bărbații le au cu privire la pleoapele lor este dezvoltarea pielii lăsate sau umflate odată cu înaintarea în vârstă. Acest lucru poate crea un aspect estetic obosit sau trist, și poate face ca un bărbat să arate chiar mai în vârstă decât este în realitate.

  1. Îmbunătățirea vederii

În unele cazuri, excesul de piele și grăsime de pe pleoape poate obstrucționa vederea. Acest lucru poate fi periculos în timpul condusului sau al altor activități.

  1. Creșterea încrederei în sine

Mulți bărbați se pot simți nesiguri pe sine din pricina aspectului lor estetic, influențat de poziția căzută a pleoapelor lor. Rezultatul blefaroplastiei poate crește încrederea în sine a unui bărbat și poate îmbunătăți calitatea vieții sale prin oferirea unui look întinerit și proaspăt.

  1. Rezultate de lungă durată

Blefaroplastia are avantajul că oferă rezultate ce se mențin în timp. Spre deosebire de efectul de fermitate al produselor cosmetice sau al procedurilor neinvazive, cu aparate, efectul de întinerire a privirii prin blefaroplastie se poate menține chiar și 15 ani.

”Dacă sunteți un pacient de sex masculin care ia în considerare această procedură, este important să consultați un chirurg calificat pentru a discuta despre opțiunile dumneavoastră și pentru a vă asigura că primiți cea mai bună îngrijire posibilă. Cu chirurgul potrivit și îngrijirea corespunzătoare, blefaroplastia vă poate ajuta să obțineți un aspect întinerit și să vă îmbunătățiți calitatea vieții”, spune medicul chirurg estetician Iancu Morad.

La ce să fim atenți înainte să ne operăm sau injectăm estetic ca să arătăm ca pe Instagram. Sfaturile medicului Iancu Morad!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *