Connect with us

ADPM Cool

Cea mai ciudata piscina din lume. Cum intri si cum iesi din ea?

In Londra urmeaza a fi construita o noua piscina infinity, care poate fara indoiala sa concureze pentru titlul de cea mai ciudata piscina din lume. Cum intri si cum iesi din ea?

Publicat

pe

Cea mai ciudata piscina din lume. Cum intri si cum iesi din ea?

Recent, s-a dat publicitatii un plan de conctructie pentru o piscina infinity, cu priveliste de 360 de grade, care urmeaza a fi costruita pe acoperisul unei cladiri cu 55 de etaje din Londra. Marea problema? Nimeni nu isi poate explica cum intri si cum iesi din aceasta piscina.

ADPM Cool! Arhitectii sfideaza gravitatia si duc ideea de piscina la un alt nivel!

Compass Pools, o companie din Marea Britanie, este responsabila cu realizarea acestui plan care a scandalizat internetul. Pe langa modalitatile de intrare si iesire din piscina care sunt inca necunoscute, mai exista o intrebare. Ce se intampla cu toata apa care se varsa peste margini?

Cu siguranta, aceasta piscina infinity nu mai pare atat de interesanta cand te gandesti ca vei fi captiv acolo pentru eternitate.

Iata cum arata cea mai mare piscina din lume!

Compania recunoaste ca planul are ceva lacune care vor fi indreptate pana la constructia efectiva a piscinei, care va incepe in anul 2020.

Advertisement

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.