Connect with us

ADPM Travel

Cea mai fericita tara din lume in 2019

A fost desemnat cel mai fericit loc de pe planeta in 2019. Nu este vorba despre Disney World, ci despre… Finlanda! Iata cum este posibil si intreg top 10 al celor mai fericite tari din lume!

Publicat

pe

Cea mai fericita tara din lume in 2019

Va intrebati care este cel mai fericit loc de pe pamant? Ei bine, nu este nicidecum vorba despre Disney World, ci mai degraba despre Finlanda! Asta cel putin conform World Happiness Report, intocmit recent de Natiunile Unite.

Fabulos! Top 12 cele mai cool hoteluri de gheata din lume!

Este a doua oara la rand cand Finlanda ocupa locul 1 in topul celor mai fericite tari din lume, fiind indeaproape urmata de Danemarca, Norvegia, Islanda si Olanda.


Conceptul de „fericire” include aici mai multi factori, cum ar fi PIB-ul pe cap de locuitor, speranta de viata, nivelul de suport social, gradul de libertate, generozitatea si lipsa coruptiei.

Finlanda sta extrem de bine la fiecare dintre aceste aspecte, motiv pentru care a fost desemnata, pentru al doilea an consecutiv, cea mai fericita tara din lume. Mai mult decat atat, se pare ca Finlanda este si una dintre tarile in care este cel mai sigur sa calatoresti.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Heja Helsinki ❤️ . . . . . #helsinki #vallila #finland #finnish #bohemian #boho #boholife #streets #citylights #citylife #city #urban #urbanadventures #adventuresforever #adventures #sunnyday #sunshine #bluesky #blueskies #love #beautiful

O postare distribuită de M A R I 🌻 (@ombohobunny) pe

Advertisement

Iata in continuare top 10 al celor mai fericite tari din lume in 2019:

1. Finlanda
2. Danemarca
3. Norvegia
4. Islanda
5. Olanda
6. Elvetia
7. Suedia
8. Noua Zeelanda
9. Canada
10. Australia

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *