Connect with us

ADPM Beauty

Cea mai solicitata interventie estetica dupa izolarea la domiciliu: blefaroplastia. Dr. Iancu Morad: “Lista de asteptare este si de 3 luni!”

Blefaroplastia cosmetica, sau chirurgia pleoapelor cazute, conduce in topul celor mai solicitate interventii estetice dupa perioada de izolare la domiciliu, lista de asteptare pentru o astfel de operatie fiind acum si de 3 luni. Medicul chirurg estetician Iancu Morad explica si motivele care stau la baza unei cereri atat de mari.

Publicat

pe

Cea mai solicitata interventie estetica dupa izolarea la domiciliu: blefaroplastia. Dr. Iancu Morad: “Lista de asteptare este si de 3 luni!”

“Aceste doua luni si jumatate stresante si-au lasat amprenta inclusiv asupra aspectului tenului, mai ales in randul persoanelor trecute de 40 de ani. Fie ca am avut parte de insomnii, stari de panica, ori ca am stat in casa, fara oxigenarea necesara si sub efectele nocive ale luminii albastre de la televizor, calculator sau telefon mobil. Una din cele mai des intalnite probleme este acum laxitatea pielii. Pleoapele superioare sau inferioare au ajuns sa atarne inestetic ori sa capete un aspect excesiv de bombat, de umflat. In toata aceasta perioada am primit multe mesaje de la pacienti. Iar, de cand am anuntat redeschiderea clinicii, cel mai mare numar de programari a fost pentru interventia de blefaroplastie.

Este procedura care elimina pielea in exces si reconstruieste zona sensibila din jurul ochilor, oferind un aspect intinerit, natural. Lista de asteptare este deja prelungita pentru urmatoarele trei luni”, declara medicul chirurg estetician Iancu Morad, proprietarul Luxury Aesthetics.

Blefaroplastia cosmetica este o interventie ce dureaza doar 45 de minute si imbunatateste aspectul estetic al ochilor, corecteaza asimetriile, intinereste trasaturile si ofera luminozitate privirii. Aceasta operatie se realizeaza in conditii de maxima siguranta, respectand tot protocolul medical de protectie a pacientului si a cadrelor medicale.

“Avand in vedere ca interactiunea dintre medic, asistente si pacient dureaza mai mult de 10-15 minute, inaintea fiecarei interventii pacientul va face testul de anticorpi COVID 19. Doar daca acesta iese negativ vom proceda apoi la operatia propriu-zisa. Se va face anestezie locala, iar ulterior, prin mici incizii, se elimina pielea si grasimea in exces si se corecteaza problemele estetice. Timpul de recuperare este de doar cateva zile”, adauga Dr. Iancu Morad.

Advertisement

Procedura de blefaroplastie cosmetica este realizata de Dr. Iancu Morad in clinicile Luxury Aesthetics din Bucuresti (Str. Hatmanul Arbore 12) si Constanta (Str. Bogdan Voda 75).

Cum va fi in clinicile de medicina estetica dupa relaxarea restrictiilor COVID-19

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *