Connect with us

Stiri externe

Cei mai bogați oameni din lume în 2021. Top Forbes.

Cine sunt cei mai bogați oameni din lume este întrebarea la care răspunde revista Forbes în fiecare an. Jeff Bezos este, pentru al patrulea an consecutiv, cel mai bogat om de pe planetă, cu o avere ce depășește 170 de miliarde de dolari. Warren Buffett a ieșit din top 5 miliardari ai lumii după mai bine de 20 de ani.

Publicat

pe

Cei mai bogați oameni din lume în 2021. Top Forbes.

În 2016, Jeff Bezos intra pentru prima dată în topul Forbes, pe locul 5. Iată că acum este, de 4 ani consecutiv, cel mai bogat om al planetei. Fondatorul companiei Amazon se poate lăuda cu o avere de 177 de miliarde de dolari. O creștere considerabilă față de cei 113 miliarde de dolari pe care îi deținea în urmă cu un an.

Elon Musk ocupă locul 2 în acest clasament. În cazul lui, creșterea este cu adevărat spectaculoasă. Dacă anul trecut averea lui era de 24.6 miliarde de dolari, anul acesta a ajuns la 151 de miliarde de dolari.

Bernard Arnault ocupă din nou locul al treilea în topul celor mai bogați oameni din lume. Are o avere de 150 de miliarde de dolari, aproape dublu față de anul trecut.

Bill Gates „a căzut” de pe poziția 2 a clasamentului direct pe locul 4. 124 de miliarde de dolari însumează averea fondatorului Microsoft. Cu 26 de miliarde mai mult față de anul precedent.

Locul 5 este ocupat de Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook. Acesta are, în 2021, o avere estimată la 97 de miliarde de dolari.

După mai bine de 20 de ani, Warren Buffett a ieșit din top 5 miliardari ai lumii. Ocupă acum poziția 6 a clasamentului, cu o avere de 96 de miliarde de dolari.

Cei mai bogati beauty-influenceri din lume. Castiga o avere de pe Instagram si YouTube!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *