Connect with us

ADPM Coffee Break

Cei mai cool copii din familiile regale

In afara de adorabilii nepotei ai Reginei Elisabeta a II-a, pe care deja ii stie o lume intreaga, va invitam sa ii cunoastem azi pe cativa dintre cei mai cool copii din familiile regale!

Publicat

pe

Cei mai cool copii din familiile regale

Familiile regale ale lumii se mandresc cu copii frumosi si educati, pregatiti pentru a prelua cu demnitate si incredere tronul atunci cand le va sosi randul. Iata cativa dintre acestia, copiii familiilor regale ale lumii catre care sunt atintite privirile publicului de pretutindeni.

Printul George de Cambridge, Marea Britanie

In varsta de 5 ani, Printul George este cel mai mare dintre copii Printului William si ai lui Kate Middleton, Ducesa de Cambridge. Este al treilea in linie la tron, dupa bunicul sau, Printul Charles, si tatal Printul William.

Printesa Charlotte de Cambridge, Marea Britanie

Are 4 anisori si este a patra in linie la tronul Marii Britanii. Daca pana in 2013, barbatii aveau intaietate la tron, legea spune acum ca varsta surclaseaza sexul. Asa se face ca, desi are un fratior mai mic care este baiat, Charlotte nu isi pierde intaietatea in fata lui.

Printul Louise de Cambridge, Marea Britanie

Printul Louise este mezinul familiei formate din Printul William si Ducesa de Cambridge, al cincilea in linie la tronul Marii Britanii.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor al Marii Britanii

Ducele si Ducesa de Sussex au devenit pe 6 mai 2019 pentru prima oara parinti, iar mmicutul Archie este al 7-lea in linie la tronul Angliei.

Printesa Elisabeth a Belgiei

Printesa Elisabeth, Ducesa de Brabant, este cea mai mare dintre copiii Regelui Philippe si ai Reginei Mathilde. Are 17 ani si este mostenitoarea tronului.

Printul Gabriel al Belgiei

Este fratele mai mic al lui Elisabeth, are 15 ani si este al doilea in linie pentru tronul Belgiei. Merge la scoala in Bruxelles si adora sportul.

Printul Vincent al Danemarcei

Printul Vincent Frederik Minik Alexander, Conte de Monpezat, are 8 ani si este fiul cel mic al Printului Frederik si al Printesei Mary.

Printesa Josephine a Danemarcei

Printul Vincent are o sora geamana, Printesa Josephine Sophia Ivalo Mathilda, Printesa de Danemarca si Contesa de Monpezat.

Printul Hisahito al Japoniei

Nepotul Imparatului Akihito, la 13 ani este al treilea in linie la Trontul Imperial.

Printul Hashem al Iordaniei

In varsta de 14 ani, Printul Hashem este cel mai mic fiu al Regelui Abdullah al II-lea si al Reginei Rania Al Abdullah.

Printul Jacques de Monaco

Fiul Printului Albert si al Printesei Charlene de Monaco, nepotul Printului Ranier si al lui Grace Kelly.

Printesa Gabriella de Monaco

Mai mare cu 2 minute decat fratele ei geaman, Jacques, Printesa Gabriella este totusi a doua in linie la tron, dupa acesta, intrucat la Monaco tronul ii revine inca primului nascut de sex masculin.

Printul Dipangkorn Rasmijoti al Thailandei

Este unul dintre cei 7 copii ai Regelui Maha Vajiralongkorn. Are 14 ani se este nepotul regretatului Rege Bhumibol Adulyadej, cel care a detinut, inainte de Regina Elisabeta a II-a, titlul de cel mai longeviv monarh din lume.

Printul Alexander al Suediei

Nascut in aprilie 2016, micutul este al 5-lea in line la tronul Suediei. Mama lui este Printea Sofia.

Printesa Leonor a Spaniei

Leonor de Borbon y Ortiz are 13 ani si detine titlul de Printesa de Asturias, ceea ce inseamna ca este mostenitoarea oficiala a tronului.

Unde isi petrec vacantele familiile regale din Europa