Connect with us

Stiri Interne

Cei mai de succes artiști români din ultimii 6 ani, desemnați la Media Music Awards

Media Music Awards, gala de premii muzicale ce va avea loc anul acesta, în premieră, la București, reprezintă un adevărat barometru al succesului artiștilor din industria muzicală românească.

Publicat

pe

Cei mai de succes artiști români din ultimii 6 ani, desemnați la Media Music Awards

Sunt singurele trofee acordate în România strict pe baza numărului difuzări radio TV și vizualizări pe YouTube, statistici întocmite de Media Forest, compania care identifica si monitorizează în timp real aparițiile radio si TV.

Astfel, premiile reflectă succesul real al artiștilor români și sunt acordate pe criterii echidistante și transparente.

Prin urmare, la edițiile precedente, organizate începând cu 2012, am putut afla și care au fost cei mai de succes artiști din România, în fiecare an în care a avut loc gala Media Music Awards, cei care au avut cele mai difuzate piese la radio și la TV, și cu cele mai multe vizualizări pe YouTube.

 

Advertisement

În 2012, cel mai difuzați artiști au fost Smiley, Andra și Voltaj, la categoriile Best Male, Best Female și Best Group.

În 2013, Alex Velea, Andra și Voltaj.

Îmn 2014, Smiley, Andra și Holograf.

În 2015, Smiley, Delia și Voltaj

În 2016, Smiley, Andra și Carla’s Dreams.

Advertisement

La Media Music Awarda au fost premiați și artiștii care au avut parte de cel mai bun debut. Între 2012 și 2016 au fost desemnați câștigători: Alex Mica, Whats’Up, Maxim, Lariss și Mihail.

La categoria Fans Like Award, singurul premiu acordat prin vot de public, cei mai populari artiști au fost Antonia, LaLa Band, Connect-R și Andra.

Media Music Awards 2017 va avea loc anul acesta în centrul comercial ParkLake, situat in strada Liviu Rebreanu nr 4 , zona ParkLake Garden, intarea dinspre parcul Titan.

Pe Green Carpet vor sosi nume celebre, artiști care au dominat topurile în ultimul an, precum și multe vedete din showbiz-ul autohton, publicul având astfel ocazia să îi vadă pe viu pe cei pe care îi urmăresc doar la televizor sau pe rețelele de socializare.

În cadrul galei Media Music Awards vor fi premiați artiștii care au avut cele mai multe difuzări radio TV și vizualizări pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifica si monitorizează în timp real aparițiile radio si TV. Astfel, premiile reflectă succesul real al artiștilor români și sunt acordate pe criterii echidistante și transparente.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *