Connect with us

Stiri externe

Cei mai scumpi jucători de fotbal din lume în 2023

După ce a semnat un contract fabulos cu echipa Al-Nassr, Cristiano Ronaldo a redevenit cel mai bine plătit sportiv la nivel mondial. Iată care sunt cei mai scumpi jucători de fotbal din lume în anul 2023, conform Forbes.

Publicat

pe

Cei mai scumpi jucători de fotbal din lume în 2023

Cristiano Ronaldo a dat lovitura prin mutarea la Al-Nassr. Contractul fabulos semnat cu echipa din Arabia Saudită l-a ajutat să redevină cel mai bogat sportiv din lume. Conform unui clasament realizat de Forbes, Ronaldo se află pe poziția fruntașă, cu venituri de 136 de milioane de dolari. Pe același loc 1 în topul realizat de prestigioasa publicație s-a mai clasat sportivul în anii 2016 și 2017.

Cel mai probabil, Ronaldo își va menține poziția și în următorii ani. Asta în contextul în care contractul cu Al-Nassr este semnat până în 2025.

Pe locul doi se află Lionel Messi, cu venituri de 130 de milioane de dolari. Lionel Andrés Messi, cunoscut și sub numele de Leo Messi, este un fotbalist profesionist argentinian care joacă ca atacant la clubul Paris Saint-Germain. De asemenea, este căpitanul echipei naționale a Argentinei.

Următoarea poziție în clasamentul Forbes o ocupă Kylian Mbappé. Fotbalistul de origine franceză și-a rotunjit conturile cu încasări de 120 de milioane de dolari. Acesta joacă tot ca atacant la Paris Saint-Germain și este căpitanul echipei naționale a Franței. Considerat unul dintre cei mai buni jucători din lume, el este renumit pentru abilitățile sale de dribling și viteza extraordinară.

Advertisement

De menționat faptul că toți acești jucători câștigă sume fabuloase nu doar din sport, ci și din contractele de imagine pe care le au.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *