Connect with us

Stiri Interne

Cei mai urmăriți creatori de conținut pe YouTube din România

S-au împlinit 10 ani de când platforma de video streaming YouTube s-a lansat în România. Cu această ocazie, iată cine sunt cei mai urmăriți creatori de conținut din țara noastră! Printre ei se numără INNA și Selly!

Publicat

pe

Cei mai urmăriți creatori de conținut pe YouTube din România

YouTube a fost lansat pentru prima oară în România în 2013. Au trecut 10 ani de atunci, iar platforma de streaming se bucură de o popularitate foarte mare în țara noastră. Pentru creatorii de conținut, ea reprezintă o sursă considerabilă de venit, în vreme ce pentru urmăritori este o modalitate distractivă de petrecere a timpului liber.

Conform Pagina de media, în România peste 12 milioane de adulți majori se uită constant la video-uri pe YouTube.

V-ați întrebat vreodată cine sunt cei mai urmăriți creatori de conținut din țara noastră?

Dacă vorbim despre conținut generalist, atunci Selly este campion cu cei peste 3.2 milioane de subscriberi.

Advertisement

LooLoo Kids este cel mai urmărit canal românesc la nivel internațional. Este de altfel primul canal din România care a obținut un buton de diamant. Această distincție este oferită celor ce reușesc să strângă peste 10 milioane de urmăritori. În prezent, LooLoo Kids are peste 53.2 milioane de abonați.

La nivel global, cel mai popular artist român prezent de platforma de streaming este INNA. Canalul ei numără în prezent aproape 9 milioane de abonați.

Andra este însă cel mai popular artist pe YouTube în România, cu aproape 2 milioane de subscriberi.

Advertisement

Mikey Hash este primul creator de conținut autohton care a depășit 1 milion de abonați în 2016. El are în prezent 1.44 milioane de urmăritori pe platformă.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *