Connect with us

News

Cei patru macho din „Pariu cu viata” s-au dezbracat pentru 8 martie

Liviu Teodorescu, Dorian Popa, Vlad Gherman si Dima Trofin, cei patru tineri din serialul „Pariu cu viata” si trupa „Lala Band”, dupa care suspina mii de adolescente, s-au lasat fotografiati la bustul gol, ca si cadou de 8 martie pentru toate domnisoarele din Romania.

Publicat

pe

pariu-cu-viata-8-martie

Cei patru actori si cantareti din serialul „Pariu cu viata” si trupa „Lala Band” s-au lasat fotografiati la bustul gol, ridicand gantere si punandu-si astfel in evidenta muschii bine lucrati la sala. Totul, ca un cadou oferit domnisoarelor, admiratoarelor lor, cu ocazia zilei de 8 martie.

Este pentru prima data cand cei patru tineri apar in astfel de ipostaze si, cu aceasta ocazie, au ales sa transmita si cate un mesaj fanelor lor, comunicate prin Libertatea.

Liviu Teodorescu: “Sa fiti iubite de toata lumea, asa cum meritati! Noi, barbatii, nu putem decat sa va multumim ca existati! Va iubim! ”

Vlad Gherman: “Sa fiti mereu tinere si frumoase si sa fiti inconjurate de cei care va iubesc si pe care ii iubiti. Sa fiti fericite, doamnelor si domnisoarelor!”

Dorian Popa: “Cate un pupic pentru fiecare doamna si domnisoara!”

Advertisement

Dima Trofim: “In aceasta zi ne straduim sa fim cele mai dragute fiinte pentru ele si sa le aratam cat sunt de speciale pentru noi. La multi ani!”

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *