Connect with us

Stiri externe

Cel mai bogat prinț din lume se însoară. Cine este aleasa?

Cel mai bogat prinț din lume, fiul Sultanului din Brunei, s-a logodit. Acesta urmează să se însoare la începutul anului viitor, iar nunta va fi una mai ceva ca în povești. Iată cine este aleasa lui!

Publicat

pe

Cel mai bogat prinț din lume se însoară. Cine este aleasa?

Despre Prințul Abdul Mateen se spune că, la 32 de ani, ar fi cel mai bogat prinț din lume. Acesta este fiul Sultanului din Brunei, Hassanal Bolkiah, și al fostei sale soții, Mariam binti Abdul Aziz.

Prințul și-a anunțat recent logodna și se pregătește de nuntă. Fericitul eveniment va avea loc la începutul anului 2024. Va fi o nuntă ca în povești, ceremonie care va dura nu mai puțin de nouă zile.

Prințul Abdul Mateen a cerut-o de sotie pe iubita sa, Anisha Rosnah. Nunta este programată pentru perioada 7 – 16 ianuarie a anului viitor.

Evenimentul va debuta cu ceremonia propriu-zisă, care se va desfășura la Palatul Istana Nurul Iman. Banchetul va fi o sărbătoare în toată regula. Printre invitați se vor număra reprezentanți ai caselor regale de pe întreg mapamondul. Conform presei internaționale, Prințul William și Prințesa Kate Middleton se află pe lista invitaților.

Cel mai bogat prinț din lume are 32 de ani și a urmat cursurile King’s College din Londra. Considerat drept unul dintre cei mai râvniți burlaci, acesta este maior în cadrul Royal Brunei Air Force. În plus, activează în domeniul sportiv. Ba chiar și-a reprezentat țara la Jocurile din Asia de Sud-Est în 2017 și 2019, ca jucător de polo.

Aleasa lui, Anisha Rosnah, este nepoata consilierului special al sultanului Hassanal Bolkiah, Pehin Dato’ Haji Isa Ibrahim.

Se spune că fratele ei, Danial Deen Isa Kabelic, este prieten apropiat cu Prințul Mateen.

Anisha, care se pare că a studiat într-o renumită universitate engleză, este, de asemenea, un antreprenor de succes. Ea conduce propriul fashion brand, Silk Collective, dar și o companie de turism.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *