Connect with us

ADPM Cool

Acesta este cel mai bun restaurant din lume

Dacă ai putea alege să mănânci la oricare restaurant de pe mapamond, Noma din Copenhaga ar trebui să fie alegerea ta. Este oficial cel mai bun restaurant din lume conform unei comisii compuse din peste 1000 de specialiști din industrie.

Publicat

pe

Acesta este cel mai bun restaurant din lume

Restaurantul Noma din Copenhaga a fost desemnat drept cel mai bun restaurant din lume. Decizia a fost luată analizând părerile a peste 1000 de critici, chefi și alți specialiști de top.

Nu este nici pe departe prima dată când Noma primește această distincție. I-a mai fost acordată în 2010, 2011, 2012 și 2014. De asemenea, restaurantul are 3 stele Michelin.

Ce face însă ca acest restaurant să fie atât de spectaculos? În primul rând, folosește exclusiv ingrediente locale, mereu proaspete și 100% organice. Vorbim aici, spre exemplu, de pește sălbatic proaspăt pescuit și legume atent culese.

În fiecare sezon, resturantul din Copenhaga regândește meniul în funcție de ingredientele disponibile. Toamna, spre exemplu, servesc legume și fructe cultivate în vară. La început de an, fructele de mare și algele sunt vedetele meniului.

Restaurantul este celebru în toată lumea, iar turiștii se înghesuie să obțină o masă. Să guste din preparate și să se bucure de întreaga experiență oferită de acest local.

Cafenelele și restaurantele lansate de brandurile de fashion în întreaga lume