Connect with us

Stiri Interne

Cel mai de succes model român s-a măritat la Paris și va deveni mamă

Frumoasa Diana Dondoe rămâne cel mai de succes model român, cu o carieră impresionantă la nivel internațional. De ceva vreme însă, a ales să lase lumina reflectoarelor în favoarea vieții de familie. S-a măritat cu un actor francez și se pregătește să devină mamă.

Publicat

pe

Cel mai de succes model român s-a măritat la Paris și va deveni mamă

Diana Dondoe este cunoscută peste tot în lume pentru fabuloasa ei carieră din lumea modei. Și-a început cariera de model în Craiova, pe când avea doar 17 ani. Câțiva ani mai târziu, apărea deja în paginile faimosului calendar Pirelli. A lucrat cu brand-uri celebre precum Chanel, Alexander McQueen, Miu Miu, Prada, Moschino, Jean-Paul Gaultier sau La Perla.

Diana Dondoe a apărut de-a lungul anilor pe copertele celor mai prestigioase reviste de high fashion. Vorbim aici, spre exemplu, despre edițiile din Franța, Japonia sau Spania ale revistei Vogue.

Vreme de mai mulți ani a ocupat locul 5 în topul primelor 50 de modele internaţionale. Fiind, de altfel, supranumită şi „Cea de-a cincea minune a modei”.

Acum, ajunsă la 38 de ani, a ales să se dedice mai mult vieții de familie. A devenit în 2018 soția actorului francez Xavier Lemaître. Conform Ok! Magazine, Diana Dondoe este însărcinată. Chiar ea a postat, pe rețelele de socializare, o fotografie în care i se vede burtica de gravidă.

Diana Dondoe, senzuala pentru Louis Vuitton Heritage

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *