Connect with us

Evenimente

Cel mai iubit artist din Romania, ales acum prin vot la Media Music Awards

Cel mai iubit artist din Romania va fi ales de public si premiat la marea gala Media Music Awards. Romanii isi pot alege preferatul votand online pe pagina de Facebook a evenimentului, mai exact la sectiunea Fans Like Award.

Publicat

pe

Fans-Like-Awards-2015

Cel mai iubit artist din Romania va fi ales de public si premiat la marea gala Media Music Awards din 3 septembrie. Cei care iubesc muzica romaneasca isi pot alege preferatul votand online pe pagina de Facebook a evenimentului, mai exact la sectiunea Fans Like Awardhttps://www.facebook.com/MediaMusicAwards/app_126231547426086.

Competitia a dat startul emotiilor in randul artistilor, multi dintre acestia indemnandu-si deja fanii sa ii voteze.

Numele intrate in cursa pentru premiul Fans Like Award sunt 3 Sud Est, Alex Velea, Alina Eremia, Ami, Andra, Andreea Balan, Andreea Banica, Connect-R, Corina, Delia, Dj Sava, Doddy, Elena Gheorghe, Fly Project, Guess Who, Grasu XXL, Holograf, Jo, Kaira, Lariss, Lidia Buble, Lora, Maxim, Melina, Nadir, Naguale, Nicole Cherry, Nicoleta Nuca, Otilia, Puya, Raluka, Randi, Ruby, Shift, Smiley, Sore, Uddi, Vescan, What’s Up.

afis-MMA2015

Aceasta este singura categorie la care premiul se acorda pe baza votului publicului. In rest, trofeele sunt acordate in mod transparent, pe baza numarului de difuzari media din ultimul an. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV.

In plus, unul din cei care voteaza la Fans Like Award va putea castiga, prin tragere la sorti, o invitatie VIP la Media Music Awards.

media-music-awards-1

Media Music Awards este organizat de Asociatia Culturala Media Music Awards, prezentat de Coca Cola si sustinut de de MTV Romania si Kiss FM. Media Music Awards este un proiect cofinantat de Consiliul Local Sibiu, prin Primaria Municipiului Sibiu.