Connect with us

ADPM Cool

Cel mai nou trend. Piercing cu diamante in loc de inel de logodna

Ei bine, atunci cand credem ca le-am vazut pe toate, internetul vine instant cu cate o tendinta care ne lasa fara cuvinte. Daca porti, sau astepti sa primesti un inel de logodna, te poti considera deja old-fashioned. Cel mai nou trend este sa iti faci un piercing cu diamant pe degetul inelar.

Publicat

pe

Uita de cererea in casatorie clasica, in care el se pune in genunchi, deschide cutiuta magica si pune intrebarea pe care o asteptai, cu ardoare, de atata timp. De acum incolo, asteapta-te la un telefon prin care iti spune ca ti-a facut programare la un salon de piercing. Cam asa vad unii romantismul in zilele noastre. Si, daca asa o cere moda, inlocuim lacrimile de emotie cu cele de durere.

https://www.instagram.com/p/32U_PDBdfr/?utm_source=ig_embed

Se pare ca piercingul cu diamante in loc de inel de logodna nu este tocmai un lucru nou. Dar, retelele de socializare au reusit sa il transforme intr-un trend si sa provoace o adevarata isterie. Billy DeBerry, o artista in piercing, din Florida, spune ca face asta de 10 ani si ca este o procedura care nu implica riscuri asupra sanatatii.

https://www.instagram.com/p/XHtM5wDrM-/?utm_source=ig_embed

„Ancorele microdermale sunt sigure, iar organismul le va pastra ani de zile, atata timp cat acestea sunt in locurile potrivite si daca se foloseste un implant de titan.”, a declarat DeBerry.

Advertisement

„Acest tip de piercing este diferit. Este considerat o lucrare de suprafata. Permite oamenilor sa faca ceva cu adevarat diferit fata de piercingurile traditionale, din nas sau ureche. Avand in vedere ca baza este ancorata sub piele, partea de suprafata poate fi schimbata oricand cu o varietate de culori, forme sau modele.”, a adaugat artista.

https://www.instagram.com/p/BgbIeZzlqO9/?utm_source=ig_embed

Manichiura cu ochi care se misca. Noul trend! VIDEO

Deci, intelegem noi, la a doua logodna nu trebuie sa mai treci printr-un nou chin, ci trebuie doar sa schimbi diamantul. Cool si nu prea. Voi ati face asta?

https://www.instagram.com/p/BfzjsSsH5OD/?utm_source=ig_embed

 

Advertisement

 

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *