Connect with us

ADPM Cool

Cel mai scump apartament din lume se afla in Monaco! Un moft ce costa 300 de milioane de euro!

Constructia Tour Odeon, cel mai nou si mai impunator zgarie-nori din Monaco, va fi finalizata anul viitor. Dintre cele 70 de apartamente pe care complexul le include, de departe cel mai luxos este penthouse-ul, intins pe mai multe etajesi dotat cu propria-i piscina „infinity”. Pretul este, bineinteles, unul pe masura opulentei!

Publicat

pe

penthouse-monaco

Incepand cu anul viitor, acest apartament de lux dotat cu o impresionanta piscina „infinity” si propriul tobogan, va fi scos la vanzare, iar o persoana cu dare de mana se va putea bucura oricand de el. Spunem cu dare de mana deoarece luxosul apartament situat in varful unui zgarie-nori nou-nout din Monaco, cu vedere asupra Marii Mediterane, va costa undeva in jurul sumei de 240 de milioane de lire sterline.

penthouse-monaco8 penthouse-monaco1

Apartamentul se intinde pe mai multe etaje si face parte din Tour Odeon, o cladire ce masoara 170 de metri inaltime si a carei constructie va fi finalizata anul viitor, transformand-o in a doua cea mai inalta cladire de pe coasta Mediterana.

penthouse-monaco2 penthouse-monaco3

Pe langa faptul ca este dotata cu un centru SPA si numeroase piscine, cladirea ofera rezidentilor sai asistenta 24/7 si sofer personal.

penthouse-monaco4 penthouse-monaco5

Tour Odeon va include 70 de apartamente spatioase si este primul zgarie-nori construit in Monaco din anii ’80 incoace.

penthouse-monaco6 penthouse-monaco7

Desi constructia impresionantei cladiri nu a fost afectata de recesiune, acesta se resimte totusi in faptul ca doar 18 dintre cele 70 de apartamente au fost vandute pana acum.