Connect with us

Stiri externe

Cel mai sexy bucătar de pe Tik Tok? Gătește cu mușchii la vedere!

Ai crede poate că bucătarii, fiind pasionați de mâncare, ar trebui să aibă kilograme în plus. Nu este însă o regulă, iar asta o demonstrează Gianluca Conte, cel mai sexy bucătar de pe Tik Tok. Tânărul gătește în mediul online cu mușchii la vedere.

Publicat

pe

Cel mai sexy bucătar de pe Tik Tok? Gătește cu mușchii la vedere!

Tik Tok este una dintre cele mai bine cotate rețele de social media. O mulțime de oameni obișnuiți au devenit vedete în online postând acolo diverse filmulețe. Au milioane de fani și chiar au transformat această „joacă” în sursă de venit.

Un astfel de exemplu este Gianluca Conte, cel mai sexy bucătar de pe Tik Tok. Acesta prepară rețete simple, rapide, cu mușchii la vedere. A devenit rapid celebru, iar pagina sa este urmărită acum de peste 10 milioane de oameni.

Gianluca este american, însă are origini italiene. Cucerește prin fizicul său perfect, dar și prin umorul incontestabil. Mizează pe creativitate, iar pastele sub diferite forme sunt cele pe care le gătește cel mai des.

@itsqcp BAGEL B*TCH #tiktokpartner #tiktoktaughtme ♬ original sound – QCP

După ce a devenit celebru pe Tik Tok, sexy bucătarul a intrat și în atenția profesioniștilor din modelling. A semnat astfel un contract avantajos cu una dintre cele mai prestigioase agenții în domeniu.

@itsqcp THE BEST SHRIMP PASTA EVER #TiktokPartner #tiktoktaughtme ♬ original sound – QCP

@itsqcpSpaghetti and Meatballs

♬ original sound – QCP

Cele mai bine plătite staruri de pe TikTok în 2021

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *