Connect with us

Stiri externe

Cel mai urmărit clip din istoria YouTube, mai căutat decât orice artist internațional

V-ați întrebat vreodată care este cel mai urmărit clip din istoria YouTube? Nu este vorba despre vreun celebru artist internațional, ci despre o melodie pentru copii.

Publicat

pe

Cel mai urmărit clip din istoria YouTube, mai căutat decât orice artist internațional

Cel mai urmărit clip din istoria YouTube este unul adresat copiilor. Videoclipul piesei Baby Shark a strâns peste 7 miliarde de vizualizări pe celebra platformă de video sharing.

Baby Shark a depășit la capitolul vizualizări până și faimoasa piesă Despacito.

Despacito a fost lansată în urmă cu 3 ani de Luis Fonsi și Daddy Yankee, devenind atunci cel mai vizionat clip de pe YouTube.

În trecut, acest titlu a mai fost deținut și de piesa See You Again a lui Wiz Khalifa și Charlie Puth.

Clipul Baby Shark este încărcat pe contul de YouTube Pinkfong! Kids’ Songs & Stories, ce numără peste 40 de milioane de abonați. Conform presei internaționale, piesa a fost înregistrată de Hope Segoine, un copil în vârstă de doar 6 ani.

Baby Shark are puțin sub 2 minute, iar restul de 30 de secunde sunt rezervate îndemnului la ascultarea în buclă a piesei.

Se pare că succesul nu s-a lăsat fără scandal nici în cazul Baby Shark. Compania care deține piesa a fost dată în judecată de un autor de cântece pentru copii care susține că munca i-a fost plagiată. Procesul ar fi încă în derulare.

Top 10 cele mai urmarite vedete pe Instagram in 2020