Connect with us

ADPM Coffee Break

Cele mai bune fotografii ale anului 2013, conform National Geographic

S-a incheiat de curand concursul anual de fotografie organizat de National Geographic, iar fotografiile alese drept cele mai bune ale anului 2013 sunt absolut uluitoare.

Publicat

pe

cele-mai-bune-fotografii-ng1

Concursul anual de fotografie organizat de National Geographic ofera, celor mai talentati dintre fotografi, atat recunoastere la nivel public, cat si premii in bani. Anul acesta, competitia a fost una extrem de intensa, avand in vedere ca National Geographic a primit mai bine de 7.000 de imagini de la fotografi profesionisti sau amatori din mai bine de 150 de tari.

Castigatorii ai fost alesi, astfel incat avem si boi acum ocazia de a ne delecta privind la cateva dintre cele mai reusite fotografii ale anului, imagini care iti taie pur si simplu rasuflarea.

cele-mai-bune-fotografii-ng8

Fotografiile au fost impartite in 3 mari categorii – Oameni, Locuri si Natura.

Marele premiu a fost obtinut de Paul Souders din Seattle, care a castigat de asemenea si premiul la categoria Natura. Fotografia castigatoare poarta denumirea de „Ursul de Gheata”.

cele-mai-bune-fotografii-ng5

Ceilalti doi castigatori sunt Cecile Baudier din Danemarca (categoria Oameni, fotografia intitulata „Impreuna, Singuri”) si Adam Tan din Malaezia (categoria Locuri, fotografia intitulata „Drum Lung Pana In Zori”)

cele-mai-bune-fotografii-ng2 cele-mai-bune-fotografii-ng3 cele-mai-bune-fotografii-ng4 cele-mai-bune-fotografii-ng6 cele-mai-bune-fotografii-ng7 cele-mai-bune-fotografii-ng9 cele-mai-bune-fotografii-ng10 cele-mai-bune-fotografii-ng11 cele-mai-bune-fotografii-ng12 cele-mai-bune-fotografii-ng13