Connect with us

ADPM Coffee Break

E inca cea mai frumoasa! Cele mai bune fotografii vintage cu Marilyn Monroe!

O actrita legendara a Hollywood-ului, Marilyn Monroe ramane chiar si acum, la mai bine de jumatate de secol de la tragica ei trecere in nefiinta, un adevarat simbol al frumusetii, al rafinamentului, elegantei si feminitatii. Iata cateva dintre cele mai reusite fotografii vintage cu Marilyn Monroe!

Publicat

pe

marilyn-monroe-1

Marilyn Monroe a cunoscut succesul in anii ’50 si ’60, dupa ce a jucat in numeroase filme celebre, devenind astfel una dintre cele mai apreciate actrite ale tuturor timpurilor, dar si una dintre cele mai frumoase femei din istorie.

marilyn-monroe-2 marilyn-monroe-3 marilyn-monroe-4 marilyn-monroe-5

Cu inconfundabilul ei zambet, buclele blonde si stralucirea-i aparte, Marilyn ramane chiar si astazi un adevarat simbol al frumusetii. Va invitam in continuare sa priviti cateva dintre cele mai reusite fotografii vintage cu Marilyn Monroe, o selectie facuta de elle.com.

marilyn-monroe-6 marilyn-monroe-7 marilyn-monroe-8 marilyn-monroe-9 marilyn-monroe-11 marilyn-monroe-10 marilyn-monroe-12 marilyn-monroe-13 marilyn-monroe-15 marilyn-monroe-14 marilyn-monroe-16 marilyn-monroe-17 marilyn-monroe-19 marilyn-monroe-18 marilyn-monroe-20 marilyn-monroe-21 marilyn-monroe-23 marilyn-monroe-22 marilyn-monroe-24 marilyn-monroe-25