Connect with us

ADPM Travel

Cele mai bune hoteluri din New York

Căutarea pentru cele mai bune hoteluri din New York nu reprezintă deloc o sarcină ușoară. De ce? Pentru că sunt foarte multe opțiuni din care să alegi. Mai exact, 705. În funcție de preferințele tale, iată o selecție din care să te inspiri.

Publicat

pe

Cele mai bune hoteluri din New York

Plănuiești o vacanță la New York? Alegerea hotelului perfect este un task dificil. Vrei să stai în zona centrală? Ai de ales între 114 opțiuni. Visezi la un hotel de 5 stele? Sunt peste 122 de hoteluri de 5 stele în oraș. Ești atras de hotelurile tip boutique? Doar în Manhattan vei găsi 76 de astfel de hoteluri.

Iată în continuare o selecție a celor mai bune hoteluri din New York.

The Carlyle, Upper East Side

Reprezintă una dintre emblemele orașului. E sinonim cu istoria. Sufeltul orașului New Yotk. Prințesa Diana a stat aici în anii 80, iar Prințul William și Kate Middleton au ales același hotel două decenii mai târziu. John F. Kennedy obișnuia să stea aici atât de des încât locația fusese poreclită Casa Albă din New York. După ce John F. Kennedy a fost asasinat, Jackie a locuit aici timp de 3 luni.

The Mark, Upper East Side

Este hotelul la care toate marile vedete stau în perioada Met Gala. Interiorul poartă semnătura Jacques Grange. Același designer care a realizat interioare pentru Yves Saint Laurent sau Prințesa de Monaco.

Advertisement

The Baccarat, Midtown

Un hotel creat de faimoasa companie de cristale nu are cum să fie altfel decât extravagant. Peste 15.000 de piese Baccarat. De la candelabre și până la sticlărie. Hotelul este amplasat aproape de MoMa, Brodway și Rockefeller Center.

The Mercer, SoHo

Un hotel aflat în inima celebrului cartier SoHo. S-a deschis în 1997 și a devenit rapid un loc cu notorietate. Aproape 25 de ani mai târziu, este încă printre preferatele vedetelor. Vorbim aici despre nume precum Jay Z, Kanye West, Kylie Jenner sau Kaia Gerber.

The Wythe, Williamsburg

Hotelul este de fapt o fostă fabrică de butoaie și frânghii. Are un design industrial, în perfectă armonie cu zona în care e amplasat. Totuși, nu este deloc un loc rece, așa cum poate v-ați fi așteptat. E o locație primitoare cu toate facilitățile la dispoziția oaspeților săi.

Ace Hotel, Boerum Hill

S-a deschis abia cum câteva luni, dar se bucură deja de un extraordinar succes. Lumea e atrasă de fațada ce poartă semnătura artistului Stan Bitters. E vorba despre o instalație de lumini, omagiu adus Hotelului Okura din Tokyo, acum demolat.

The Greenwich Hotel, Tribeca

Hotelul îi aparține lui Robert DeNiro. Un loc învăluit în secret. Impune o regulă anti-fotografiat, iar majoritatea spațiilor comune sunt exclusiv pentru oaspeți. Printre aceștia, majoritatea staruri de la Hollywood.

Advertisement

Top 10 hoteluri cu cel mai interesant design din lume

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *