Connect with us

ADPM Travel

Cele mai bune hoteluri din Santorini. Paradisul din Marea Egee!

Dacă ai început deja să îți plănuiești vacanța de vară și ești în căutarea destinației ideale, Grecia ar putea reprezenta o variantă demnă de luat în calcul. Mai ales Santorini, insulă cunoscută pentru pesiajele sale de vis. Iată 8 cele mai bune hoteluri amplasate în paradisul din Marea Egee!

Publicat

pe

Cele mai bune hoteluri din Santorini. Paradisul din Marea Egee!

Grecia este una dintre cele mai iubite destinații de vacanță. Are numeroase locații de vis în care poți alege să petreci un sejur relaxant. Santorini este, fără doar și poate, în topul preferințelor turiștilor.

Iată cele mai bune hoteluri din Santorini! Aici te poți caza dacă vrei să petreci o vacanță în paradisul din Marea Egee!

Perivolas

Amplasat pe o stâncă cu vedere asupra întregii insule, Perivolas este unul dintre cele mai emblematice hoteluri încă din anii 1980. Locația dispune de 22 de case moderne, inspirate de arhitectura tradițională tip „peșteră” a insulei. De asemenea, oferă piscină și numeroase grădini superbe.

Mystique

Hotelul oferă servicii de lux, vedere la mare, apartamente și vile cu jacuzzi și săli de sport. În plus, hotelul este situat în imediata apropiere a tuturor magazinelor, tavernelor și străzilor de vis din Oia.

Domes Novos Santorini

Domes Novos Santorini se deschide în aprilie 2024 în Tholos, un cartier aflat la nord de satul Oia. E amplasat mai departe de coastă, într-o zonă caracterizată prin câmpurile și podgoriile întinse. Aici veți găsi 50 de apartamente și vile spațioase, fiecare echipată cu propria piscină privată. De asemenea, oferă turiștilor și terase private de unde pot admira apusurile emblematice. Turiștii și copii lor se pot bucura de activități precum grădinărit ecologic, plimbări în natură și cursuri de gătit.

Vora

Pentru turiștii ce vor să aleagă o locație discretă, Vora este alegerea perfectă. Locația este compusă din vile cu piscină infinity privată și terasă spațioasă. Spre deosebire de majoritatea hotelurilor de pe insulă, Vora nu oferă facilități tradiționale, ci se concentrează pe oferirea de servicii personalizate. Este vorba despre organizarea de tururi și excursii exclusive, bazate pe interesele fiecărui oaspete.

Katikies Santorini

Katikies este o locație tipică pentru superba insulă. Locația a primit de trei ori premiul European’s Leading Luxury Hotel – cel mai recent în 2023.

Istoria

Istoria este situat pe țărmul de sud-est al insulei, de-a lungul renumitei plaje cu nisip negru din Perivolas. Un hotel idilic de tip boutique, amplasat pe malul mării, departe de aglomerație. Proprietatea oferă cadrul perfect pentru călătorii interesați de activități precum snorkeling, scuba diving și windsurfing.

Andronis Arcadia

Andronis Arcadia este cel mai nou component al lanțului hotelier Andronis, cunoscut pentru numeroasele sale unități de cazare de lux din Santorini, cum ar fi Andronis Luxury Suites și Andronis Boutique Hotel. Locația se află la marginea orașului Oia, iar fiecare apartament are o piscină cu vedere directă la mare.

Canaves Ena

Nou în acest sezon este Canaves Collection, un lanț de hoteluri autentice administrate de familii. Fiecare suită este decorată într-un stil minimalist, având terase private – unele cu piscină – cu vedere la Marea Egee.

Kapari Natural Resort

Construit pe cel mai înalt punct al stâncilor de la sud de Oia, se află unul dintre cele mai vechi sate din Santorini, Imerovigli. Acum, un cartier de lux cu cele mai bune priveliști de pe insulă. Imerovigli oferă o alternativă mai liniștită la animata Oia. Kapari Natural Resort este destinat exclusiv adulților.

Noūs Santorini

Noūs Santorini este situat în satul luxos Mesaria, înconjurat de conace istorice neoclasice și case tradiționale. Proprietatea dispune de două restaurante, două baruri, un centru spa și o zonă de yoga în aer liber.