Connect with us

ADPM Travel

Top 10 cele mai COOL hoteluri noi din lume

Celebrul site de travel TripAdvisor a intocmit recent un top al celor mai luxoase hoteluri noi din lume. Locul intai este ocupat de Hotelul Casa San Augustin din Columbia, urmat indeaproape de Kura Design Villas Uvita din Costa Rica si Taj Palace Marrakech din Maroc.

Publicat

pe

hoteluri-noi-cool1

Hotelul Casa San Augustin a fost denumit de TripAdvisor cel mai HOT nou hotel din lume anul acesta, turistii descriindu-l ca fiind „o adevarata bijuterie in Caraibe” sau „o oaza de rasfat”.

Vizitatorii au fost de-a dreptul incantati de serviciile exclusivistului hotel ce pune la dispozitia fiecarui turist un majordom personal. Format din trei cladiri impozante, hotelul dispune de o multime de facilitati de lux si extrem de moderne cu un design de-a dreptul spectaculos.

hoteluri-noi-cool2

Pentru a fi incluse in acest clasament, hotelurile au avut de indeplinit doua conditii – sa fie deschise in decursul acestui an si sa castige un minim de 4 puncte de rating din cele 5 disponibile.

Astfel, topul include 33 de hoteluri din 18 tari, incluzand si locatii la care poate nu multi s-ar fi asteptat, precum Arkansas, Baku (Azerbaijan) ori Vilnius (Lituania).

Topul celor mai noi hoteluri de lux din Statele Unite este condus de 21c Museum Hotel Bentonville, Arkansas, in vreme ce Mandarin Oriental Pudong din Shanghai a obtinut primul loc in Asia. Cat despre Europa, prima pozitie a topului este ocupata de The Kempinski Hotel din Lituania.

Iata care sunt cele mai luxoase noi hoteluri din intreaga lume, conform TripAdvisor:

hoteluri-noi-cool3

Hotel Casa San Agustin – Cartagena, Columbia

hoteluri-noi-cool4

Kura Design Villas Uvita – Uvita, Costa Rica

hoteluri-noi-cool5

Taj Palace Marrakech – Marrakech, Maroc

hoteluri-noi-cool6

21c Museum Bentonville – Bentonville, Arkansas

hoteluri-noi-cool7

Kempinski Hotel Cathedral Square – Vilnius, Lituania

hoteluri-noi-cool8

Mandarin Oriental Pudong Shanghai – Shanghai, China

hoteluri-noi-cool9

Refinery Hotel – New York

hoteluri-noi-cool10

Ampersand Hotel – Londra, Marea Britanie

hoteluri-noi-cool11

Four Seasons Hotel Baku – Baku, Azerbaijan

hoteluri-noi-cool12

Zero George Street – Charleston, Carolina de Sud