Connect with us

ADPM Travel

Perfect pentru vacanta de iarna! Unde gasesti cele mai cool jacuzzi-uri din lume

Sezonul rece isi intra in drepturi, iar temperaturile scad pe zi ce trece. Tocmai de aceea, este momentul perfect pentru a te gandi la o seara petrecuta intr-un jacuzzi cu apa fierbinte, intr-un decor de vis! Iata in continuare cateva sugestii!

Publicat

pe

hot-tubs1

British Columbia (Sparkling Hill Resort)

Cu un centru SPA ce se intinde pe aproape 4000 de metri patrati, acest resort de lux inspirat de cristalele Swarovski dispune de o multime de piscine si jacuzzi-uri. Cateva dintre ele sunt insa cu totul speciale, amplasate in incaperi cu geamuri pe post de pereti, oferind o priveliste minunata asupra Lacului Okanagan si a Muntilor Monashee.

hot-tubs2

California (Post Ranch Inn)

In superb zona Big Sur, Post Ranch Inn dispune de doua piscine infinity cu apa incalzita, amplasate pe terasa superioara cu vedere la Oceanul Pacific.

hot-tubs3

Colorado (Dunton Hot Springs)

Advertisement

Cunoscute pentru puterile terapeutice pe care le au, izvoarele cu apa termala regasite la Dunton Hot Springs reprezinta o adevarata oaza de relaxare si sanatate. Unde mai pui ca 4 din cele 6 bazine cu apa termala sunt amplasate chiar sub cerul liber!

hot-tubs4

Wyoming (Amangani)

Regasita pe o terasa cu vedere la o pasune alpina pe care pasc in voie elanii si la piscurile inzapezite ale Grand Teton National Park, aceasta piscina cu apa incalzita pare rupta din Rai.

hot-tubs5

Montreal (Hotel Le Crystal)

Cea mai buna metoda de relaxare dupa o zi de hoinareala pe strazile aglomerate din Montreal este o baie in jacuzzi-ul de pe terasa hotelului Le Crystal.

Advertisement

hot-tubs6

Franta (Hotel le Saint Roch)

In Courchevel, una dintre cele mai faimoase zone din lume atunci cand vine vorba despre ski, se gaseste hotelul Saint Roch, a carui piscina este de-a dreptul impresionanta!

hot-tubs7

Elvetia (Nevai)

Amplasate in Alpii Elvetieni, aceste doua apartamente de lux ofera jacuzzi in aer liber, cu un peisaj ce-ti taie pur si simplu rasuflarea.

hot-tubs8

Noua Zeelanda (Queenstown Hilton)

Advertisement

Odata ajuns aici, trebuie sa punctezi o noapte petrecuta la hotelul Queenstown Hilton, dar si o baie in piscinele cu apa fierbinte situate fix sub cerul liber, intr-un decor idilic.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *