Connect with us

ADPM Beauty

Cele mai eficiente tratamente de lifting nonchirurgical si de slabit, ULTRAFORMER III si SCIZER, au fost lansate la Silhouette

ULTRAFORMER III si SCIZER, cele mai noi tratamente nonchirurgicale de lifting facial si de slabit au fost lansate oficial la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette din Bucuresti.

Publicat

pe

Ileana Badiu, alaturi de noul aparat medical ULTRAFORMER III de la Silhouette

ULTRAFORMER III si SCIZER, tehnologii medicale de ultima generatie dezvoltate de renumiti specialisti sud-coreeni, distribuite in Romania de Top Line, au fost prezentate in cadrul unui eveniment la care au participat vedete din showbiz, jurnalisti, beauty editori, bloggeri si influenceri.

Andreea Marin, Corina, Valentina Pelinel, Ileana Badiu, Albertina Ionescu, Ellie White, Carmen Negoita, Diana Bart, Ela Craciun, Diana Dumitrescu, Cristina Cioran, Sonia Argint Ionescu, Adina Halas, Vica Blochina s-au numarat printre persoanele publice care au descoperit in premiera efectele uimitoare ale celor doua tratamente ce reprezinta alternativa non-chirurgicala cea mai eficienta a clasicelor proceduri de lifting facial sau de lipoaspiratie.

Vedete cunoscute din showbiz au fost impresionate de prezentarea specialistilor Silhouette 

ULTRAFORMER III foloseste cea mai noua tehnologie MMFU (Ultrasunete macro si micro focalizate) si ofera, intr-o singura sedinta de scurta durata, efect de lifting facial si fermitate corporala ce dureaza cel putin un an.

Aparatul medical ULTRAFORMER II ce ofera efect de lifting nonchirurgical pentru o perioada de un an de zile

ULTRAFORMER foloseste energie focusata de inalta intensitate pe baza de ultrasunete ce patrunde in zona vizata. Astfel, se indeparteaza vechiul colagen si se stimuleaza crearea de colagen nou in tesut, oferindu-ne astfel rezultate impresionante de lifting facial, reducere a ridurilor, fermitate si remodelare corporala.

Tratamentul pentru fata si gat dureaza 20-30 minute, iar cel pentru pentru corp, 30-40 minute.

ULTRAFORMER III poate fi aplicat pe zone precum frunte, sprancene, pometi, maxilar inferior, in cazul barbiei duble, pe faldurile nazolabiale, gat, mijloc, axila, abdomen, coapse.

Aparatul SCIZER topeste grasimea de pe abdomen. Se scapa de 2-5 centimetri in talie dupa o singura sedinta

SCIZER este tratamentul ce actioneaza in special in zona abdomenului, reducand depozitele de grasime, in urma unei singure sedinte, chiar si cu 2-5 centimetri.

SCIZER are la baza o tehnologie non-chirurgicala de conturare si remodelare a corpului prin producerea si transmiterea in mod controlat a caldurii la o intensitate foarte mare, folosind energia ultrasonica.  In urma tratamentului se elimina celulele adipoase printr-un proces natural, grasimea eliminata fiind metabolizata.

SCIZER este recomandat in tratarea depozitelor de grasime excesive sau greu de eliminat, precum cele din zona abdominala, care sunt extrem de greu de indepartat cu dieta sau exercitii. Tratamentul se realizeaza doar daca exista un strat adipos de minimum 2,5 cm.

Valentina Pelinel

Rezultatele sunt vizibile dupa tratament, in termen de 4-12 saptamani, timp in care se continua reducerea in centimetri.

Dupa o sesiune a tratamentului de o ora, se pot pierde intre 2 si 5 cm in talie.

Andreea Marin a primit toate informatiile dorite despre eficienta noului aparat de la Silhouette din partea dnei Diana Baicu, Director General Top Line, compania distribuitoare

Tratamentul cu ultrasunete focalizate de inalta intensitate (HIFU) a fost descoperit in vederea tratarii anumitor tipuri de cancere si este o tehnologie noua pentru abordarea extracorporala, fara incizii ale tegumentului.

Sorin Dutoiu (ADPM PR), Corina, Diana Baicu si Christian Stan (ADPM PR)

Sonia Argint Ionescu

Ellie White

Ela Craciun 

Diana Dumitrescu

Diana Bart

Cristina Cioran

Corina

Carmen Negoita

Albertina Ionescu

Adina Halas

Cele doua noi tehnologii medicale sunt distribuite de Top Line si sunt disponibile la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette din Bucuresti (www.silhouette.ro).