Connect with us

ADPM Travel

Cele mai exotice plaje din lume! Par rupte din paradis, dar exista in realitate!

De la spectaculoasele plaje cu nisip roz, rosu, negru sau chiar verde si pana la plaja al carui nisip pare „inundat” de stele pe timpul noptii, iata cele mai exotice plaje din lume!

Publicat

pe

cele-mai-exotice-plaje

Atunci cand auzi cuvantul „plaja”, te gandesti la nisip fin, valuri, soare si cocktail-uri racoritoare. Dar plajele exista sub mai multe forme si au mai multe culori decat ne-am putea imagina. Iata in continuare o selectie a celor mai exotice plaje din intreaga lume.

Honopu Valley and 90 foot natural arch

Honopu Beach (Kauai, Hawaii)

Daca iti doresti sa ajungi pe aceasta plaja, trebuie sa stii ca accesul se face doar inotand dinspre o barca aflata in larg…

cele-mai-exotice-plaje2

Anse Source d’Argent (La Digue, Seychelles)

Este una dintre cele mai frumoase plaje de pe toate cele 115 insule din Seychelles, iar nisipul alb si uneori roz, decorat pe alocuri cu bolovani de granit, o transforma intr-un veritabil paradis.

cele-mai-exotice-plaje3

Giants Causeway Beach (Irlanda)

Inclusa in Patrimonul Mondial UNESCO in anul 1986, aceasta plaja este inconjurata de coloane de bazalt care se inalta din mare…

cele-mai-exotice-plaje4

Benagil Sea Cave Beach (Algarve, Portugalia)

Mergi de-a lungul coastei de sud din regiunea Algarve (Portugalia) si vei descoperi o colectie de pesteri marine impresionante. Poti inchiria o barca pentru a explora pesterile si plajele izolate din zona.

cele-mai-exotice-plaje5

Rialto Beach (Washington, SUA)

Aceasta superba plaja de pe Coasta Olimpica din Washington este una dintre cele mai accesibile, dar totodata si mai nepopulate. Merita vazuta!

SONY DSC cele-mai-exotice-plaje6-1

Star Sand Beach (Hoshizuna-no-hama, Iriomote Island, Japonia)

Iriomote Island este o insula micuta din Okinawa (Japonia), pe care accesul se face exclusiv cu barca. Interesant este ca pe plajele de aici vei descoperi nisip sub forma unor stelute mici.

cele-mai-exotice-plaje7

Pfeiffer Purple Sand Beach (California, SUA)

Amplasata in Big Sur (California), aceasta plaja este unica prin faptul ca are zone cu nisip violet…

cele-mai-exotice-plaje8

Playa de las Catedrales (Ribadeo, Spania)

In timpul refluxului, va puteti plimba pe sub aceste extraordinare formatiuni de roca naturala ce au mai bine de 30 de metri inaltime si seamana cu arcadele unei catedrale.

cele-mai-exotice-plaje9

Whitehaven Beach (Whitsunday Island, Australa)

Este una dintre cele mai frumoase si mai curate plaje din Australia, iar accesul se face exclusiv cu barca. Nisipul este de un alb imaculat, foarte fin si nu retine caldura, astfel incat te poti plimba cu picioarele goale chiar si intr-o zi calduroasa…

cele-mai-exotice-plaje10

Papakolea Beach (Ka’u, Hawaii)

Aceasta plaja cu nisip verde se afla la aproape 5 km distanta la est de Ka Lae (Hawaii), ia accesul se face destul de greu, dupa o plimbare de circa 3 ore pe terenuri accidentate.

cele-mai-exotice-plaje11

Reynisfjara Beach (Vik, Islanda)

Situata langa orasul Vik, pe coasta de sud a Islandei, aceasta plaja pare sa fie desprinsa de pe o cu totul alta lume. Apa alba, coloanele uimitoare de bazalt si nisipul negru o transforma intr-una dintre cele mai exotice plaje din lume.

cele-mai-exotice-plaje12

Hidden Beach (Marieta Islands, Mexic)

Amplasata in apropiere de Puerto Vallarta, poti descoperi aceasta plaja ascunsa intr-o groapa. Accesul la ea se face dificil, fie cu elicopterul, fie facand scuba diving printr-un tunel micut.

cele-mai-exotice-plaje13

Bioluminescent Beach (Vaadho, Maldive)

Aici vei descoperi plaje superbe pe timp de zi, dar cu totul magice pe timp de noapte. „Luminitele” de pe aceasta plaja din Maldive sunt cauzate de un fitoplancton bioluminiscent microscopic, care emana lumina atunci cand este atins de valuri.

cele-mai-exotice-plaje14

Bowling Ball Beach (California, SUA)

Este una dintre plajele unice in lume, motiv pentru care merita vazuta macar o data-n viata…

cele-mai-exotice-plaje15

Kaihalulu Red Sand Beach (Hana, Hawaii)

Este una dintre putinele plaje cu nisip rosu din intreaga lume. Paleta de culori pe care o vei decsoperi aici este spectaculoasa, iar plaja este una izolata, fiind destul de greu accesibila. Totusi, merita efortul de a strabate un drum mai anevoios pentru a o vedea cu ochii tai…

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *