Connect with us

ADPM Cool

Cele mai frumoase sculpturi in gheata! Unde le poti admira

Cel mai mare festival de sculpturi in gheata si zapada din lume si-a deschis portile in urma cu cateva zile. Este un veritabil paradis de iarna pentru copii si adulti deopotriva, care poate fi vizitat timp de o luna! Iata unde se afla!

Publicat

pe

sculpturi-in-gheata

Este iarna si chiar daca temperaturile foarte scazute ne dau de multe ori batai de cap, sezonul rece are totusi si partile sale frumoase, de care ne putem bucura. Harbin International Ice and Snow Sculpture Festival, desfasurat anual in provincia Hilongjiang din China, si-a deschis portile pe data de 5 ianuarie. Este un adevarat paradis de iarna pentru copii si adulti, un loc mirific in care te poti plimba in voie, admirand impresionante sculpturi in gheata si zapada.

sculpturi-in-gheata1 sculpturi-in-gheata2 sculpturi-in-gheata3

Prima editie a acestui festival a avut loc in anul 1963. Si cu toate ca a fost intrerupt o buna bucata de timp din pricina Revolutiei Culturale, s-a redeschis in 1985. Acum, festivalul s-a transformat intr-un concurs in care cei mai talentati sculptori in gheata si zapada isi etaleaza talentul.

sculpturi-in-gheata4 sculpturi-in-gheata5 sculpturi-in-gheata6

Impresionantele sculpturi sunt imprastiate prin tot orasul si pot fi admirate timp de o luna. Expozitia este impartita in doua zone: The Sun Island si Ice and Snow World.

sculpturi-in-gheata7 sculpturi-in-gheata8 sculpturi-in-gheata9 sculpturi-in-gheata10 sculpturi-in-gheata11