Connect with us

ADPM Cool

Top 15 cele mai inedite vaze pentru casa ta!

In mod obisnuit, vazele sunt privite ca piese decorative pe care le umplem cu flori si le pozitionam pe masa. Si totusi, vazele reprezinta mult mai mult decat un simplu „suport” pentru flori si pot fi folosite simple, ca elemente de decor fara alte artificii. Se gasesc in diferite dimensiuni, forme si culori, iar in ultima vreme au devenit din ce in ce mai cautate vazele care se amplaseaza pe podea si sunt privite ca o piesa de mobilier.

Publicat

pe

vaze-inedite-1

Fie ca alegi sa pozitionezi o vaza inedita in coltul unei camere ori la intrarea in casa, aceasta poate cu usurinta sa capteze atentia si sa devina elementul decorativ de baza.

Astazi, ADPM iti prezinta 15 modele de vaze inedite care iti vor infrumuseta fara doar si poate locuinta.

vaze-inedite-2

Daca va plac produsele din ceramica, atunci aceasta este vaza perfecta! Este una extrem de durabila, realizata si pictata manual. Gatul este invelit in ratan pentru constrast!

vaze-inedite-3

Confera un aer vintage casei tale cu ajutorul acestei frumoase „Teracotta Mosaic Vase”. Simplitatea design-ului iti ofera posibilitatea de a o putea folosi chiar si intr-un spatiu decorat modern.

vaze-inedite-4

O vaza cu dungi verticale in alb si negru creata de un designer contemporan.

vaze-inedite-5

Da personalitate si un strop de stil incaperii cu ajutorul acestei vaze in nuante subtile!

vaze-inedite-6

Un set de vaze mari confectionate din bambus poate adauga un strop de dramatism oricarei locuinte. Asta gratie marimii, texturii si a nuantelor unice.

vaze-inedite-7

Aceasta vaza este perfecta pentru a evidentia frumusetea florilor gratie formei sale rotunde si a culorii organice. Insa in absenta florilor, ea insasi poate constityi un frumos element de decor.

vaze-inedite-8

Poti pozitiona acest set de vaze in coltul unei camere sau in hol pentru un plus de clasa si stil.

vaze-inedite-9

O superba vaza decorata cu figuri geometrice pictate manual.

vaze-inedite-10

Aceasta eleganta si stralucitoare „Karman Floor Vase” va atrage cu siguranta atentia tuturor celor care va trec pragul casei.

vaze-inedite-11

O veritabila opera de arta, durabila si pictata manual, aceasta vaza va da un aer elegant oricarei incaperi in care este pozitionata.

vaze-inedite-12

Confectionata din ceramica si cu design minimalist, aceasta vaza poate fi cu usurinta inserata in orice fel de decor.

vaze-inedite-13

Ca orice alta vaza, cea numita generic „Black Trumpet Mosaic Floor Vase” nu are limite atunci cand vine vorba despre locurile din casa in acre poate fi pozitionata. Poate arata extraordinar pe hol, intr-un colt al camerei sau langa orice alta piesa de mobilier.

vaze-inedite-14

Iata o piesa in nuante neutre care poate fi perfecta atat intr-o locuinta moderna, cat si intr-una decorata in stil vintage.

vaze-inedite-15

Cine spune ca o vaza trebuie sa fie gigantica pentru a putea fi pozitionata pe podea?

5 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *