Connect with us

ADPM Coffee Break

Cele mai scumpe nunți din istorie. Sute de milioane cheltuiți pe petreceri!

De-a lungul anilor, nunțile vedetelor, ale figurilor regale ori ale celor mai prosperi oameni de afaceri din lume au costat sume astronomice. Iată care au fost cele mai scumpe nunți din istorie!

Publicat

pe

Cele mai scumpe nunți din istorie. Sute de milioane cheltuiți pe petreceri!

Nunta este unul dintre cele mai importante și mai fericite momente din viața unui om. Atunci când ai posibilități financiare nelimitate, investești în ziua cea mare sume la care oamenii obișnuiți nici nu ar îndrăzni să viseze.

Puterea financiară le oferă unora posibilitatea de a-și duce la îndeplinire până si cele mai îndrăznețe vise și dorințe.

Iată în continuare cele mai costisitoare trei nunți din istorie.

Anant Ambani și Radhika Merchant – 155 milioane de dolari.

Mukesh Ambani, cel mai bogat om din Asia, a organizat o petrecere ca în basme pentru nunta fiului său. Petrecerea a costat peste 150 de milioane de dolari.

Bill Gates, Mark Zuckerberg, Bill Gates, David Blaine și Ivanka Trump s-au numărat printre invitați. Mai mult decât atât, la nunta miliardarului din India a fost invitată să cânte însăși Rihanna.

Sheikha Hind bint Maktoum și Șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum – 137 milioane de dolari

Șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum s-a căsătorit, în anul 1979, cu verișoara lui primară, Sheikha Hind bint Maktoum. La acea vreme costurile s-au ridicat la 45 de milioane de dolari. Nunta a durat nu mai puțin de o săptămână și a fost un adevărat regal. Familia mirelui a construit atunci, de la zero, o locație impresionantă în care să încapă cei peste 20.000 de invitați. Mireasa a primit, în dar, douăzeci de cămile împodobite cu bijuterii cu diamante. În zilele noastre, o astfel de nuntă ar fi estimată la aproape 137 milioane de dolari.

Lady Diana Spencer și Prințul Charles – 115 milioane de dolari

Desfășurată la Catedrala St. Paul din Londra, nunta celor doi a fost descrisă drept una „de basm”. Peste 750 de milioane de oameni din întreaga lume au urmărit la televizor momentul în care Lady Diana Spencer și Prințul Charles și-au unit destinele.

La eveniment au participat 3.500 de invitați oficiali. Rochia purtată de Lady Di a fost decorată cu dantelă, broderie manuală, paiete și 10.000 de perle. Aceasta a costat aproape 50.000 de dolari.

În 1981, costul nunții a fost estimat la 48 milioane de dolari, 600.000 de dolari fiind cheltuiți numai pentru securitate. În prezent, costurile pentru un asemenea eveniment ar depăși 110 milioane de dolari.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *