Connect with us

ADPM Coffee Break

Cele mai scumpe rochii din filme! Valoreaza milioane!

Rochiile purtate de renumite actrite in cele mai de succes productii din istoria cinematografiei au fost vandute la licitatii cu sute de mii, chiar milioane de dolari. Iata care sunt cele mai scumpe rochii din filme!

Publicat

pe

cele-mai-scumpe-rochii-din-filme

Marilyn Monroe, Audrey Hepburn si Julie Andrews au purtat, in filme, creatii vestimentare care in prezent valoreaza sute de mii, chiar milioane de dolari.

Rochiile din filmele celebre, au costat, la vremea productiei, cate zeci de dolari, insa, multumita succesului filmelor in care au fost purtate de marile actrite, au devenit legendare si, prin urmare, pretul lor a crescut considerabil.

The Seven Year Itch

marilyn-monroe-rochier

Rochia alba purtata de Marilyn Monroe in filmul “The Seven Year Itch” (1955), a fost vanduta, in 2011, la licitatie, cu incredibila suma de 4,6 millioane de dolari.

My Fair Lady

Advertisement

my-fair-lady-rochie

Audrey Hepburn a purtat, in filmul My Fair Lady din 1964 aceasta rochie realizata de designerul Cecil Beaton, rochie ce a fost cumparata la licitatie, in 2011, cu 3,7 milioane de dolari.

The Sound of Music

sound-of-music-rochie

Rochia, aparent banala, purtata de Julie Andrews in The Sound of Music, a fost licitata in 2013 cu 1,56 milioane de dolari.

Gentlemen Prefer Blondes

marilyn-monroe-rochie-2

Rochia rosie, din paiete, purtata de Marilyn Monroe in filmul Gentlemen Prefer Blondes a fost scoasa la licitatie cu un pret pornind de la cateva sute de dolari si a ajuns sa fie achizitionata cu 1,2 milioane de dolari.

Advertisement

Breakfast at Tiffany’s

breakfast-at-tiffany-s-rochie

Rochia din satin negru creata de Hubert de Givenchy si purtatata de Audrey Hepburn in filmul Breakfast at Tiffany’s din 1961 a fost licitata in 2006 cu peste 900.000 de dolari.

The Wizard of Oz

wizzard-oz-rochie

Rochia purtata de Judy Garland, cea care a interpretat-o pe Dorothy in The Wizard of Oz (1939), a fost cumparata in 2012 cu 480.000 de dolari.

Titanic

Advertisement

titanic-rochie

Si vestimentatiile din filmele mai actuale au avut sa valoreze o avere. Rochia purtata de Kate Winslet in filmul Titanic (1997) a fost licitatata in 2012 cu 333.000 de dolari.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *