Connect with us

News

Celia se pregateste de nunta! Este in cautarea rochiei perfecte de mireasa!

Fericita in bratele noului sau iubit, Deli, un roman crescut in Australia, Celia se pregateste de nunta. Evenimentul va avea loc in vara acestui an, iar in prezent cantareata este in cautarea rochiei de mireasa.

Publicat

pe

celia-rochie-mireasa

Celia traieste cea mai fericita perioada a vietii sale, dupa  ce l-a cunoscut pe actualul sau iubit, un roman care crescut  in Australia, pe nume Deli.

Desi au mai putin de un an impreuna, cei doi sunt pregatiti de pasul cel mare. Evenimentul va avea loc in vara acestui an, iar in prezent cantareata este in cautarea rochiei de mireasa.

Bruneta oscileaza intre un model tip printesa si altul tip sirena si le cere ajutorul fanilor ei pentru a se decide.

celia-mireasa10

Celia a pozat in ipostaza de mireasa in urma cu ceva timp pentru o revista de profil din Romania. La acea vreme se pregatea sa se marite cu iubitul ei de atunci, Kamal, insa nu a mai apucat sa traiasca importantul moment, cei doi despartindu-se la scurta vreme dupa ce fotografiile au fost facute publice.

celia-mireasa9

In prezent, Celia se declara fericita in bratele lui Deli, descriindu-l astfel: „Este un baiat extraordinar, altfel nu m-ar fi cucerit. (…) Am simtit cu tot sufletul ca vedea in mine exact ce voiam eu sa vada. E un om care ma face sa zambesc non-stop”.  Artista a fost ceruta in casatorie in urma cu patru luni. “ Ieri, 7 Decembrie, o zi speciala. Am spus „DA”… 🙂 si sunt 100% sigura ca nu exista in lumea aceasta un barbat mai potrivit pentru mine decat viitorul meu sot. 🙂 ♥”, declara ea atunci.