Connect with us

Stiri externe

Celine Dion este din ce în ce mai rău. Se retrage definitiv din carieră?

La finele anului trecut, Celine Dion a dezvăluit public faptul că a fost diagnosticată cu o boală rară, motiv pentru care și-a anulat toate concertele. Acum, artista pare că se simte din ce în ce mai rău, în ciuda tratamentelor pe care le urmează. Se retrage definitiv din carieră?

Publicat

pe

Celine Dion este din ce în ce mai rău. Se retrage definitiv din carieră?

La sfârșitul anului 2022, Celine Dion și-a întristat fanii dezvăluind că are grave probleme de sănătate. Artista a fost diagnosticată cu o boală rară și a fost nevoită să își anuleze toate concertele de anul acesta.

Celine Dion a primit din partea medicilor un diagnostic crunt: suferă de o boală neurologică extrem de rară. Este vorba despre Sindromul Persoanei Rigide, o afecțiune ce apare la unul dintr-un milion de oameni. Această boală îi provoacă spasme musculare acute ce îi creează probleme la deplasare, vorbire și, implicit, cântat.

Ea urmează un tratament de încetinire a acestor simptome, dar din păcate el nu are efectul pe care medicii îl sperau, iar starea artistei se înrăutățește. Afecțiunea de care suferă vedeta nu are leac, ci doar tratamente care îi țin sub control evoluția.

Publicația internațională The Mirror a publicat un articol conform căruia starea din ce în ce mai precară de sănătate ar putea să o determine pe Celine să se retragă definitiv din lumina reflectoarelor.

Advertisement

Se pare că aceasta se simte atât de rău încât nici măcar nu își mai dorește să iasă din casă. Se deplasează cu foarte mare dificultate și are spasme puternice.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *