Connect with us

Stiri externe

Celine Dion se simte mai bine? Iată cum a pozat în Vogue

Celine Dion a uimit prin apariția ei spectaculoasă pe coperta revistei Vogue Franța, la doi ani după ce a fost diagnosticată cu Sindromul Persoanei Rigide. Diva a transmis astfel un mesaj puternic de perseverență, arătând lumii că nimic nu o poate opri din a străluci.

Publicat

pe

Celine Dion se simte mai bine? Iată cum a pozat în Vogue

În anul 2022, Celine Dion a făcut public faptul că a fost diagnosticată cu Sindromul Persoanei Rigide. Este vorba despre o afecțiune rară și progresivă care afectează sistemul nervos și determină rigiditate musculară și dificultăți în mișcare.

Cu toate acestea, în loc să se lase pradă disperării, Celine a ales să facă față acestei provocări cu hotărâre și optimism.

La doi ani de la diagnostic, Celine Dion a demonstrat lumii întregi nu doar că supraviețuiește, ci că trăiește cu înflăcărare și pasiune. Într-o ședință foto impresionantă pentru Vogue Franța, artista a strălucit la propriu, emanând o aură de încredere.

Această apariție îndrăzneață pe coperta Vogue Franța reprezintă o declarație de perseverență în fața provocărilor vieții. Celine Dion nu numai că își îmbrățișează propria frumusețe, dar îi încurajează pe alții să facă același lucru. Asta indiferent de obstacolele pe care le întâmpină.

Astfel, Celine Dion rămâne un exemplu de curaj, d

eterminare și eleganță.

Documentarul „I Am: Celine Dion” este gata să dezvăluie poveștile fascinante și momentele cheie din viața și cariera remarcabilă a celei mai iubite voci din industria muzicală. Programat pentru lansare pe 25 iunie, documentarul va fi disponibil exclusiv pe Amazon Prime.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *